Horoscop special: MERCUR in seriosul CAPRICORN, 13 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022! Energie noua, ATENTIE ce gandesti si vorbesti la trecerea dintre ani!

La trecerea dintre ani, Cosmosul ne ofera contextul astral potrivit pentru a ne formula rezolutii clare, eficiente, realiste si pragmatice pentru noul an si noul deceniu.

12 dec. 2021, 06:18
Horoscop special: MERCUR in seriosul CAPRICORN, 13 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022! Energie noua, ATENTIE ce gandesti si vorbesti la trecerea dintre ani!

Mercur in Capricorn 2021

. Anul 2021 mai are doar cateva zile si se incheie, nu inainte ca Mercur, planeta comunicarii, gandirii, calatoriilor, tehnologiei sa paraseasca optimistul Sagetator pentru pragmaticul si organizatul Capricorn unde va fi intre 13 decembrie 2021 si 2 ianuarie 2022. Capricornul este cunoscut pentru cat de mult munceste, planifica si este dominat de spirit practic.

Horoscop saptamanal RUNE pe ZODII, 13-19 decembrie 2021. Noutati de la pietrele mistice!

La trecerea dintre ani, Cosmosul ne ofera contextul astral potrivit pentru a ne formula rezolutii clare, eficiente, realiste si pragmatice pentru noul an si noul deceniu. Afla mai multe detalii despre contextul astral al schimbarii zodiei lui Mercur aici.

Ce inseamna pentru fiecare zodie tranzitul Mercur in Capricorn 2021?
BERBEC
Mercur in Capricorn 2021 inseamna pentru zodia ta mult mai multa activitate mentala si implicare in cariera, in reputatie si in activitati ce implica setarea de obiective ambitioase dar realizabile. Exista deja multa activitate planetara in aceasta zona a hartii tale iar cu Mercur aici totul va capata mai mult sens pentru tine. Comunicarile iti vor fi mai studiate si atente in acest tranzit si este ceva chiar necesar, dat fiind faptul ca altii tind sa te ia foarte in serios si sa te urmeze, deci ai o responsabilitate ce spui si cum spui.

Horoscop Daniela Simulescu: Zodia PEDEPSITĂ în 2022, toate îi merg pe dos, cumpănă mare pe 12 aprilie

TAUR

Mercur in Capricorn inseamna prezenta sa in sectorul tau noua unde deja exista multa activitate planetara. Vei gandi des noi moduri de a te bucura de schimbarea de ritm si de experientele iesite din rutina, din comun, din usual. Vei avea o foame mai mare de a invata ceva nou dar nu nerealist si neaplicabil. Vei dori sa iti extinzi in viata practica cunoasterea deja acumulata. Acest tranzit iti stimuleaza curiozitatea sau nelinistea mentala daca nu iti hranesti adevaratele interese care sa iti aduca rezultate palpabile.

GEMENI
Mercur in Capricorn 2021 inseamna prezenta sa in sectorul tau numarul opt care este foarte activ deja si pune accent pe viata ta intima, pe mistere, psihologie, investigatii, strategii de termen lung si atractii pentru tot ce este tabu sau ascuns. Vei cauta semnificatii mai adanci sau scopuri ascunse si nevazute. Mercur aici te ajuta sa ai mai multa obiectivitate la circumstante si emotii mai complicate sau cu radacini mai adanci. Discutiile se pot intensifica rapid, totusi tu te poti detasa de orice subiect ca sa te mentii rational, logic si corect.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.