Horoscop special: Mercur retrograd A AJUNS in Rac pana pe 31 iulie 2019. Schimbari pentru fiecare zodie de la planeta intelectului

Intre 19 si 31 iulie, Mercur, prima planeta de la Soare, planeta intelectului, a gandirii, comunicarii, tehnologiei, si care este din 8 iulie in stationare retrograda in zodia Leu, ajunge in emotionalul si casnicul Rac. De aici iese din retrograd si isi reia miscarea directa in Rac de unde va reveni in Leu din 11 august.

RomaniaTV.net
19 iul. 2019, 05:53
Horoscop special: Mercur retrograd A AJUNS in Rac pana pe 31 iulie 2019. Schimbari pentru fiecare zodie de la planeta intelectului

Racul nu este o gazda foarte provocatoare pentru Mercur, nici in miscare directa dar nici retrograda. In timp ce Mercur va merge opusul fluxului sau normal si ne va plimba pe tot felul de alei emotionale ale amintirilor, ne va determina sa fim atenti la unele probleme clasice de comunicae, comert si miscare dar pe zona patronata de Rac.

Pentru ca Racul este legat de casa si familie, exact aici avem nevoie sa fim „pe faza” pentru ca se pot intampla situatii pe alocuri provocatoare dar de mare ajutor totodata.
Unele comunicari eronate cu membrii familiei sau tensiuni intre rude sunt foarte posibile sub Mercur retrograd in Rac. Este totusi o perioada excelenta sa ne reconectam cu un membru de familie cu care nu am mai vorbit demult sau sa ne impacam cu cineva drag revizitand acea situatie care a cauzat suparare.

Si vanzarea sau cumpararea unei locuinte sau un proiect de renovare sau rearanjare a unei case sunt zone de interes ale acestui tranzit. Fa-ti planuri in detaliu dar actioneaza dupa 1 august.

Mercur a mai fost in Rac in luna iunie deci teme care iti erau active la finalul lunii iunie vor reveni spre a fi revazute si indreptat ceea ce a trecut neobservat sau ce a dus la erori de intelegere si comunicare in interiorul familiei sau pe teme de casa.

In concluzie, cu Mercur retrograd in semn de apa, sa ne asteptam la revizuiri ale tiparelor emotionale inconstiente de gandire.
Ce iti da sentimentul de siguranta, apartenenta ? Si unde tinzi sa reactionezi din obisnuinta fara sa gandesti ? Mercur retrograd in apa te va face constient de aceste lucruri, permitandu-ti sa le revizuiesti si sa faci ceva curatenie psihologica.

Daca nu suntem cooperanti si nu vrem asta, are grija Universul sa ne puna fata in fata cu situatii care exact asta ne indeamna sa facem.

Iata cum va impacta Mercur retrograd in Rac intre 19 si 31 iulie 2019 fiecare zodie:

Mercur retrograd in Rac 2019 pentru BERBEC
De ce lupta razboinicul si pionierul cucereste noi tarmuri ? Pentru ca le pasa cu toata puterea fiintei loc. Mercur retrograd in Rac ofera un timp de a-ti reinnoi si revedea sentimentele profunde pe tema relationarii si de a te reconecta cu mostenirea familiei tale. Focuseaza-te pe pozitiv, pe tot ce acesti oameni din familia ta ti-au aduc bun, iarta si elibereaza restul. Caci nu exista om sa fie fara de greseala sau pacat. In plus, orice nu ti-ar fi convenit la familia ta, sa stii ca exista motive mai mari decat tine pentru care ai fost nascut intr-un anumit loc si moment si cu anumite rude. Nu uita cadourile lor pentru tine si gandeste-te cum le poti da si tu mai departe.

Mercur retrograd in Rac 2019 pentru TAUR
Mercur retrograd in Rac iti ofera un timp in care sa spui lucrurile importante ce trebuie rostite, draga Taur. Munceste la orice sentiment prin care te simti ciudat sau necorespunzator in pielea ta, acceptand ceea ce simti si facand un obicei sa comunici oricum. Aspecte precum vremea sau ultimele evenimente din oras sunt usi bune prin care sa initiezi conversatii si sa iti deschizi inima spre cei care au nevoie de tine. Mergi prin acea usa si magia va urma.

Mercur retrograd in Rac 2019 pentru GEMENI
Tu esti cunoscut ca esti bun pe aproape orice iti pui in minte, draga Gemeni. Dar ce te face sa vrei sa fii maret ? Chiar si cele mai libere si fara de griji suflete au nevoie de un sentimente de permanenta in viata lor. Este timpul sa analizezi si lasi deoparte abordarea hei rupista ce iti vine asa usor si sa gasesti ceva cu adevarat monumental din profunzimea fiintei tale. Asa cum pauzele dintre notele muzicale contribuie la frumusetea muzicii, si angajamentele profunde intaresc libertatea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.