Horoscop special. Mercur retrograd in Gemeni. Cum sunt afectate zodiile

Afla mai multe informatii despre cum infuenteaza a doua retrogradare a lui Mercur din 2021 toate zodiile.

27 mai 2021, 06:53
Horoscop special. Mercur retrograd in Gemeni. Cum sunt afectate zodiile

Din 29 mai, pana in 22 iunie 2021, va fi Mercur retrograd in Gemeni. Planeta comunicarii, a calatoriilor, a vanzarilor, aflata la ea acasa, in Gemeni, isi va incepe miscarea aparent cu spatele, ceea ce poate da peste cap unele planuri.

Iata cum influenteaza fiecare zodie Mercur retrograd in Gemeni

BERBEC
Mercur retrograd in Gemeni inseamna pentru Berbec activarea caselor 3 si 6. Cum Berbecul este tot timpul in actiune, retrogradarea lui Mercur se traduce prin pasi inapoi. Ceea ce poate aduce frustrare nativului Berbec. Este recomandat sa fii atent la ce cuvinte folosesti pentru a nu deranja oamenii din jurul tau.

Remediu pentru Mercur retrograd: Mediteaza mai mult in aceasta perioada.

TAUR
Mercur retrograd in Gemeni inseamna pentru Taur activarea caselor 2 si 5. Fii foarte atent, deci, cu capitolul finante. Nu te avanta in tranzactii rapide sau oferte prea frumoase ca sa fie adevarate. Ia-ti timp sa analizezi fiecare actiune care are legatura cu banii. Un alt capitol ce poate fi dat peste cap este educatia. Elevii/studentii, persoanele inscrise la anumite cursuri pot resimti o perioada mai confuza. Nu lua decizii fara sa vorbesti cu un profesor, tutore sau coordinator de studii.

Remediu pentru Mercur retrograd: Aprinde granule de camfor sau utilizeaza ulei esential de camfor, acasa si/sau la birou.

GEMENI
Mercur retrograd in Gemeni inseamna pentru Gemeni activarea caselor 1 si 4. Intrucat Gemenii sunt coordonatorii comunicarii, fii pregatit pentru erori. Este posibil sa nu spui foarte clar ce doresti si apar interpretari si chiar barfe. Totodata este o buna perioada de reconectare cu rude si prieteni vechi pe care nu i-ai mai vazut de mult. In plan profesional, nu este momentul ideal sa incepi proiecte noi. Dar te poti ocupa de altele pe care le-ai lasat pe planul doi.

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021. Taurii dau de greu. Leii leagă relaţii cu o persoană specială
RAC
Mercur retrograd in Gemeni inseamna pentru Rac activarea caselor 3 si 12. Exista posibilitatea stabilirii in strainatate, fie ca este vorba despre studii sau despre o ofera din afara. Se anunta beneficii dintr-o calatorie in strainatate. Desi te poti simti ingrijorat si anxios, tot ce se va petrece va fi spre binele tau suprem. La capitolul sanatate ar putea aparea cateva probleme legate de piele si ochi. Nu neglija aceste aspecte si fa-ti un control.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop zilnic 27 mai 2021. Zodia care va fi de neoprit. E pregătită să urce pe treptele evoluţiei


loading...
Partenerii noștri