Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021. Taurii dau de greu. Leii leagă relaţii cu o persoană specială

Astrologul Minerva a prezentat cele mai importante previziuni astrologice pentru săptămâna în curs. Iată ce spun astrele despre zodia ta.

24 mai 2021, 18:37
Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021. Taurii dau de greu. Leii leagă relaţii cu o persoană specială

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021. Se anunţă surprize mari pentru mai multe zodii. Altele, în schimb, trebuie să aibă mare grijă.

Horoscop Minerva 24 – 30 mai 2021. Iată ce au prezis astrele pentru săptămâna în curs

Horoscop 24 – 30 mai 2021 BERBEC

Ești foarte conștient de dinamica relației tale cu energia astrală de săptămâna aceasta. Cineva, care îți place în mod deosebit te aduce la o înțelegere asupra a ceea ce vrei de la un parteneriat. Indiferent de lecțiile pe care le-ai fi învățat înainte, acestea pot fi benefice doar pentru că vei decide cât de departe vrei să duci această ultimă aventură.

Horoscop 24 – 30 mai 2021 TAUR

Te poți raporta la oameni la care alții nu pot să o facă. Acest lucru îți oferă un avantaj major în ceea ce privește cariera. Ai capacitatea de a servi ca o punte importantă între diferite personalități și perspective. Aceste abilități vor fi la îndemână pe tot parcursul săptămânii. În mintea ta este un amestec de idei care se mișcă într-un vârtej confuz. Ideile care îți trec prin minte vor fi creative, dar nu neapărat realiste. Îți va fi greu să rămâi cu picioarele pe pământ. Aceasta este cea mai mare provocare a săptămânii.

Horoscop 24 – 30 mai 2021 GEMENI

Iubirea plutește în aer cu energia astrală de astăzi. Dacă ieși la o întâlnire, atunci va fi probabil o ocazie romantică. Dar nu te aștepta ca ea să te accepte din prima. S-ar putea să aștepte un fel de semnal de la tine că ții la ea. Mingea este în terenul tău; vezi cum centrezi.

Horoscop 24 – 30 mai 2021 RAC

Este momentul perfect pentru a invita o/un prieten și să explorați relația voastră. Astrele sugerează că poți să întrebi și ceea ce te-ai ferit mereu să o faci. Este un pas îndrăzneț pentru cineva atât de timid ca tine. Înțelegi însă că, dacă nu acționezi, pierzi șansa de a vorbi despre ce simți.

Horoscop 24 – 30 mai 2021 LEU

Ai ocazia perfectă săptămâna aceasta, de a vorbi cu acea persoană specială pe care ai sperat în liniște să îți arunce o privire. De fapt, dacă vrei să faci impresie, poate este necesar să folosești umorul sau să dai o notă filozofică dialogului, sau poate ambele. Va trebui să renunți la sentimentul de importanță și să fii tu.

Citeşte continuarea aici.

Citeşte şi: Horoscop 24-30 mai 2021. Ce mai săptămână! Eclipsa totală de superlună deschide un portal