Horoscop special: Mercur retrograd se încheie exploziv în 15 septembrie 2023. Iată cum va impacta zodiile!

Pe măsură ce stațiile Mercur direcționează, vei avea câteva momente de constientizare legate de hobby-urile, interesele și pasiunile tale actuale

12 sept. 2023, 06:50
Horoscop special: Mercur retrograd se încheie exploziv în 15 septembrie 2023. Iată cum va impacta zodiile!

Aceasta a fost prima dată în ultimii ani când Mercur și Venus au avut loc retrograd în același timp și nu ar trebui să se întâmple niciodată. Cu atât de multe sarcini neterminate și distrageri, a fost dificil să valorificăm vibrațiile productive ale sezonului Fecioarei. În mod normal, acesta este perioada din an pentru a-ti organiza treburile, dar cu Mercur în retrograd din 23 august, organizarea a fost aproape imposibilă. Cu toate acestea, deoarece Mercur retrograd se termină în vara anului 2023, fiecare zodie va câștiga claritatea atât de necesară.

Horoscop Mihai Voropchievici toamnă 2023. Zodiile care au parte de belşug şi fericire până la Crăciun
Mercur s-a inversat prin semnul de pământ al Fecioarei, conducerea sa, în ultimele săptămâni. În timp ce Mercur funcționează în mod normal extrem de bine în semnul domiciliului sau, ritmul lent al planetei de comunicare a făcut dificilă gândirea critică, rezolvarea problemelor și brainstormingul. Deși retrogradele iti permit să iti razgandestii planurile și ideile actuale, ele pot, de asemenea, îngreuna realizarea unor progrese semnificative.

Cu toate acestea, pe măsură ce Mercur începe să accelereze din nou, fiecare zodie va primi mai degrabă răspunsuri decât întrebări.
Berbec (20 martie – 20 aprilie)
Mercur va sta direct în casa ta a șasea pe 15 septembrie, aducând o oarecare claritate modului în care îți organizezi obiceiurile, obligațiile și îndatoririle. Dacă viața ta de zi cu zi s-a simțit nepotrivit în ultimele săptămâni, așteaptă-te să iasă la iveală o oarecare claritate pe măsură ce Mercur își recâștigă viteza. Dacă vrei să începi niște obiceiuri noi, acum este momentul.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Pe măsură ce stațiile Mercur direcționează, vei avea câteva momente de constientizare legate de hobby-urile, interesele și pasiunile tale actuale. Dacă nu ai fost sigur cum să te bucuri de plăcerile vieții, vei avea o idee mai bună despre cum să faci asta fără a fi confuz. Ca semn guvernat de Venus, cu siguranță ar trebui să prioritizați plăcerile vieții și, pe măsură ce Mercur accelerează luna aceasta, va fi mult mai ușor să te eliberezi.

Horoscop special: Descoperă magia retrogradării lui Jupiter în Taur. Ce aduce Marele Benefic semnelor zodiacale

Gemeni (20 mai – 21 iunie)
Gemeni, conducătorul tău în sfârșit staționează direct luna aceasta, ceea ce înseamnă că blocurile mentale pe care le-ai experimentat vor începe să dispară. Dacă nu ai fost sigur cum să organizezi sistemele și rutinele care există în mediul tău, acum ar trebui să poți veni cu soluții practice. Conversațiile cu membrii familiei sau colegii de cameră ar trebui să devină, de asemenea, mai ușoare acum, permițându-ti să te simți auzit și înțeles.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Vei găsi mai ușor să iti comunici gândurile, planurile și ideile pe măsură ce Mercur își încheie retrogradul în a treia casă. Dacă ai regândit orice concepte sau teorii în ultimele săptămâni, ar trebui să ai câteva răspunsuri acum. S-ar putea să înveți o nouă abilitate sau să studiezi, sau ai fi putut în sfârșit stăpâni un subiect pe care nu l-ai înțeles pe deplin înainte. În orice caz, vei avea multe despre ce să vorbesti în această lună, deoarece Mercur crește în sfârșit viteză.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.