Horoscop special: Nodurile Lunare s-au mutat pe axa Berbec-Balanță. NOROCUL acestor ZODII este puternic influențat

Ziua de 17 iulie ne-a prilejuit un eveniment astral major, poate unul dintre cele mai importante de peste an. Timp de 18 luni, Nodurile Lunare, numite si Nodurile Destinului, se vor afla pe axa Berbec-Balanță, influențând major zodiile de mai jos.

18 iul. 2023, 13:01
Horoscop special: Nodurile Lunare s-au mutat pe axa Berbec-Balanță. NOROCUL acestor ZODII este puternic influențat

Horoscop special:  Zodiile care se află în lista de mai jos se pot considera foarte norocoase, întrucât aceasta mutare astrală este de bun augur pentru ele.

BERBEC
Toate acele îmbunătățiri din viața ta pe care le-ai simțit că se apropie sunt pe cale să sosească, pe măsură ce Nodul Nord intră în semnul tău zodiacal în următorii doi ani. Nodul Nord reprezintă soarta sau dharma ta, deci în personajul tău, vei începe să fii direcționat să trăiești din adevărul tău mai semnificativ. Acest lucru va schimba automat multe alte lucruri din viața ta. Totuși, deocamdată, este suficient să știi și să-ți amintești unde te îndrepți este mult mai bine decât unde ai fost. Sunt momente în care o singură acțiune sau o conversație neașteptată îți poate schimba viața. Nu-ți fie frică! În schimb, ai încredere că este tot ceea ce ți-ai dorit vreodată sau chiar ai nevoie să aibă loc. Trebuie să continui să te miști prin disconfort.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodia care primeşte protecție divină. Marte în Fecioară aduce schimbări

Horoscop special: TAUR
Ești priceput să iei ceea ce este logic și să lucrezi cu el pentru a crea magie în viața ta. Acesta este motivul pentru care ești atât de fantastic la manifestare, deoarece poți lucra cu lucrurile de la zero și te poți concentra pe fiecare pas de-a lungul drumului. Ceea ce poți trece adesea cu vederea este importanța felului în care te simți. Nu este suficient doar să ai noroc în carieră sau chiar în dragoste, ci dacă acea pauză norocoasă te ajută să te gândești mai mult la felul în care îți dorești viața. Nu este vorba doar de lucruri, ci, în schimb, de sentimentele pe care le ai când ești în preajma celor la care îți pasă și trăiești exact momentele pe care ai vrut să le creezi. Astrele îți oferî un cadou pentru a îmbrățișa o reflecție excelentă asupra sinelui tău emoțional și conversații deschise cu ceilalți, care ar putea fi începutul a ceva măreț.

Horoscop karmic. Zodiile care rămân în pană de bani. Atenţie la karma de superficialitate

Horoscop special: RAC
Până acum, anul acesta nu a mers neapărat conform planului. Dar asta nu înseamnă că ai făcut ceva greșit. Doar că trebuie să poți înțelege sensul mai mare din spatele tuturor celor petrecute. Ai fost eliberat de trecut, atât în ​​viața ta, cât și chiar în interiorul tău, astfel încât să poți începe să trăiești ceva măreț și aliniat cu sufletul tău. Nu da înapoi acum, pentru că tot ceea ce îți dorești este la îndemână. Trebuie să-ți amintești că viața pe care ți-o dorești este a ta, a nimănui altcuiva, ceea ce înseamnă că doar tu știi calea pe care trebuie să o urmezi pentru a o obține. Ești chemat să pășești într-o mai mare autenticitate și putere de sine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.