Horoscop special: O nouă influență a iubăreței Venus care e în Gemeni până pe 7 mai 2023! Ce se întâmplă pentru zodii în dragoste

Din 10 Aprilie până pe 7 Mai 2023, Venus trece prin vaporosul Gemeni. Când planeta frumuseții și a relațiilor aterizează în acest semn cerebral, flirturile și fascinațiile se înmulțesc. Această plasare vorbește doar de vraja de iubirii?

19 apr. 2023, 22:18
Horoscop special: O nouă influență a iubăreței Venus care e în Gemeni până pe 7 mai 2023! Ce se întâmplă pentru zodii în dragoste

Horoscop special: În acest interval de patru săptămâni, ți se va cere să urmărești orice îți stârnește interesul. Este în regulă să fii pasărea colibri care adună nectarul din multe flori. Pentru a experimenta diferite medii artistice, opțiuni de modă și/sau să iei parteneri în glumă. Insuflarea întâlnirilor tale cu un spirit de joacă nu va face decât să amplifice plăcerea tuturor celor implicați și îți va permite să experimentezi varietatea palpitantă a vieții.

…Dar păstreză-ți angajamentele
Există totuși o latură umbră pentru prea multă plăcere. Dacă te împrăștii prea mult, experiențele tale vor risca să fie superficiale. Uneori, gustările rapide sunt rafinate, dar alteori, nu îți merg deloc la suflet. Înainte de a zbura instinctual spre următoarea ta plăcere, întrerupe-ți activitățile și recunoaște ce este în fața ta. Făcându-ți timp pentru a aprecia generozitatea conversației, a momentului sau a relației în care te afli, îți amintește că nu întotdeauna ai nevoie de mai mult pentru a te distra. În cele din urmă, calitatea atenției tale este cea care magnetizează cele mai bune lucruri în viața ta.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Eclipsa de Soare din 20 aprilie schimbă vieți! Se activează temeri şi apar cumpene
Horoscoapele Venus în Gemeni sunt menite să fie citite ca inspirație. Dacă îți cunoști atât ascedentul, cât și semnul Soarelui, te rugăm să citești ambele horoscoape. Vei ști care dintre ele rezonează pentru tine. Ia ceea ce funcționează și lasă restul.

Horoscop special: BERBEC & ascendent în BERBEC
Pe măsură ce Venus intră în Gemeni, pofta ta de flirt și glume se extinde. Toate interacțiunile tale zilnice – de la distribuirea meme-ului în chatul grupului până la discuțiile din magazinul alimentar – sunt oportunități de plăceri.

În următoarele câteva săptămâni, lăsaă antena să preia diversele conversații din jurul tău și să acordă atenție celor mai interesante. Angajarea în discuții variate, dueluri verbale și schimburi sincere de păreri îți vor satisface foamea de conexiune consistentă.

Horoscop special: TAUR & ascendent în TAUR
Pe măsură ce Venus intră în Gemeni, lasă-ți fascinațiile să se amestece cu finanțele tale.

Brainstorming-ul de scheme de a face bani cu prietenii tăi acum te poate ghida către aur. Încrederea în simțul tău natural de curiozitate și urmărirea diverselor fluxuri de venit ar putea, de asemenea, să-ți amplifice abundența în următoarele câteva săptămâni. Nu trebuie să „alegi o cale” în strategia ta financiară – de fapt, mai multe căi au potențialul de a te conduce la satisfacția materială.

Dacă începi să te simți prea împrăștiat, fă-ți o hartă mentală cu opțiunile cu care jonglezi. Pune totul pe hârtie te va ajuta să clarifici cea mai bună rută către următorul tău jackpot.

Previziuni RUNE pe ZODII. WUNJO aduce belşug şi fericire pentru o singură zodie. Noutăţi de la pietrele mistice!

Horoscop special: GEMENI & ascendent în GEMENI
Pe măsură ce Venus intră în Gemeni, poți remarca deja ceva farmece. Abilitatea ta de a presăra semințe de înțelepciune în numeroase conversații simultan, de a dezbate cu agilitate și de a flirta fără rușine sunt toate în centrul atenției acum.

Aplecă-te spre părțile șarmante ale tale care doresc să sclipească și să zboare, mai degrabă decât să stea aproape de pământ. Dacă ești atras de mai multe pasiuni, nu te limita. De la dansul salsa la prepararea de paste până la studii astrologice, toate interesele tale amplifică volumul glorios al vieții.

În acest moment, să iubești cu fermitate tot ceea ce iubești nu va face decât să invite și mai mult în viața ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.