Horoscop special. Pluto şi Soarele fac conjuncţie în Capricorn şi intră împreună în Vărsător. Schimbări radicale pentru aceste zodii

Sezonul Vărsătorului este un moment de conectare cu întreaga umanitate, revoluție tehnologică și prioritizare a viselor. Sub influența semnului de aer fix Vărsător, ideile inovatoare au mai multe șanse să apară.

20 ian. 2024, 09:20
Horoscop special. Pluto şi Soarele fac conjuncţie în Capricorn şi intră împreună în Vărsător. Schimbări radicale pentru aceste zodii
Horoscop special. Pluto şi Soarele fac conjuncţie în Capricorn şi intră împreună în Vărsător. Schimbări radicale pentru aceste zodii

Horoscop special. Pluto şi Soarele fac conjuncţie în Capricorn şi intră împreună în Vărsător. Fără a mai fi atașați de rezultatele obiectivelor orientate spre realizări, ne desprindem de nevoia de câștig personal și ne concentrăm asupra problemelor și chestiunilor care afectează pe toată lumea.

Conjuncție Soare-Pluto

Chiar înainte ca Pluto să reintre în semnul Vărsătorului (după o tranzitare scurtă în 2023), planeta transformării va forma o conjuncție cu soarele la 29 de grade Capricorn. Gradul 29 în astrologie este considerat un grad karmic de finalizare. Pluto va retrograda ultima oară în Capricorn între 1 septembrie și 19 noiembrie 2024, moment în care va intra în Vărsător, unde va rămâne până la 8 martie 2043.

Citeşte şi: Noul An Chinezesc 2024. Explozie de karma pozitivă pentru multe zodii. Predicții astrologice generale în zodiacul chinezesc

Pluto declanșează transformări semnificative. Deoarece îi ia 248 de ani lui Pluto să orbiteze în jurul Soarelui, va afecta doar anumite domenii ale vieții în harta unei persoane. Pentru cei cu planete proeminente în semnul Vărsătorului, următoarele două decenii vor aduce schimbări dramatice. Pluto caută să elimine superficialitatea și să scoată la iveală adevărul din viețile noastre.

Ce înseamnă toate acestea pentru zodia ta? Citește în continuare!

Berbec

Pluto părăsește casa a zecea a ta în această săptămână. S-ar putea să închei proiecte legate de muncă, să te retragi sau să începi o nouă cale în carieră, dragă Berbec. Pluto trezește de-acum casa a unsprezecea a speranțelor cele mai mari și a cercului de prieteni. În decursul tranzitului său de o decadă prin această parte a cerului tău, este posibil să vezi transformări în cercul tău social. Prietenii vechi sunt înlocuiți cu alții noi, mai aliniați cu persoana în care te transformi. Este important să permiți acestui flux și reflux să-și urmeze cursul natural. Cu cât încerci să te ții de asociațiile învechite, cu atât vei întâmpina mai multă rezistență în alte aspecte ale vieții tale.

Taur

Cu Pluto intrând în casa a zecea a carierei și a moștenirii tale, este probabil să fie o perioadă extrem de ambițioasă pentru tine, dragă Taur. De fapt, ar trebui să fii atent să nu fii absorbit complet de dorința de realizare. Atenția ta se îndreaptă acum spre statutul tău social și obiectivele pe termen lung. În acest sens, ai putea întâmpina gelozie din partea celor care încearcă să îți împiedice ascensiunea. Este important să nu te implici prea mult în energia negativă a celorlalți sau în încercările lor de a te doborî. Acest tranzit de decenii are menirea de a te plasa pe drumul corect, unde îți poți perfecționa și folosi talentele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.