Noul An Chinezesc 2024. Explozie de karma pozitivă pentru multe zodii. Predicții astrologice generale în zodiacul chinezesc

Horoscop chinezesc pentru Noul An Chinezesc 2024. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut!

20 ian. 2024, 01:23
Noul An Chinezesc 2024. Explozie de karma pozitivă pentru multe zodii. Predicții astrologice generale în zodiacul chinezesc

Noul An Chinezesc 2024. Predicții astrologice generale pentru Dragon, Maimuță, Cocoș, dar și pentru celelalte zodii din zodiacul chinezesc.

Anul Nou Chinezesc marchează prima zi din calendarul lunar, care începe imediat după apariția primei luni noi, între 9 februarie și 10 martie. În 2024, Anul Nou pică sâmbătă, pe data de 10 februarie.

Acest eveniment este sărbătorit în perioada 9- 24 februarie, prin desfășurarea mai multor activități tradiționale, cum ar fi festivalul felinarelor, petreceri în familie.

Horoscop chinezesc februarie 2024 Anca Dimancea anunţă zodia care trebuie să aibă grijă la planul financiar

Fiecare an nou este caracterizat de unul dintre cele 12 animale care alcătuiesc zodiacul chinezesc. Anul care vine va fi Anul Dragonului de lemn, care simbolizează puterea, puterea și norocul.

Predicții astrologice pentru Noul an Chinezesc

Șobolan

Cei din zodia Șobolan au parte de multe schimbări în Noul an Chinezesc.

Apar oportunități pe plan profesional, care vor aduce o poziție mai bună în companie sau un salariu mai mare.

Pe plan sentimental, nativii singuri se vor simți pregătiți să cunoască pe cineva, însă au nevoie de timp și libertate.

Bivol
Noul an chinezesc poate aduce oportunități de aprofundare și evoluție profesională, pentru cei din zodia Bivol. Este o perioadă bună, din punct de vedere financiar, însă problemele pot apărea în urma cheltuielilor impulsive.

Aveți grijă cum vă organizați activitățile, astfel încât să aveți timp și pentru partenerul de viață.

Tigru
Cei din zodia Tigru vor dori să evolueze, din punct de vedere profesional și se gândesc chiar la o schimbare.

Nativii care nu sunt într-o relație, trec prin diferite stări de spirit, în căutarea lucrurilor noi. Aveți nevoie de mai mult timp pentru voi, astfel că iubirea mai poate aștepta.

Iepure
Noul An Chinezesc va aduce succes pe plan profesional, pentru cei din zodia Iepure. Veți avea ocazia să colaborați pentru proiecte profitabile, însă financiar nu veți avea o schimbare semnificativă. Evitați cheltuielile mari și fiți mai chibzuiți.

Horoscop chinezesc Anul Dragonului. Cum sunt persoanele nascute in Anul Dragonului: bani, cariera, dragoste

Dragon

Cei din zodia Dragon vor avea ocazia de a evolua în carieră și se vor bucura de venituri profitabile. Nativii singuri se pot îndrăgosti, fiind o perioadă bună pentru începutul unei relații de lungă durată.

Șarpe
Cei din zodia Șarpe se vor implica mai mult în proiecte, la locul de muncă. Acțiunile voastre vor aduce venituri favorabile în Noul An Chinezesc.

Pe plan sentimental, nativii acestei zodii vor trece la pasul următor, în relația cu partenerul de viață.

Cal
Noul An Chinezesc poate aduce schimbări pe plan profesional, pentru cei din zodia Cal. Pot apărea oportunități de a lucra într-o altă companie, însă nu puteți lua o hotărâre imediat.

Capră
Cei din zodia Capră aleg să se concentreze mai mult pe carieră, în Noul An Chinezesc. Reușiți să aveți un program organizat, ceea ce vă poate aduce numai beneficii.

Pe plan sentimental, nativii singuri se pot îndrăgosti de cineva din grupul de prieteni.

Maimuță
Cei din zodia Maimuță vor avea parte de multe provocări în Noul An Chinezesc, însă vor trece cu bine peste toate. Fiți optimiști și căutați rezolvare, pentru orice problemă.

Cocoș
Noul an Chinezesc poate aduce evoluție și succes, pe plan profesional, pentru cei din zodia Cocoș. Este indicat să îți organizezi mai bine timpul, pentru a te bucura de stabilitate și iubire în relația cu partenerul de viață.

Câine
Cei din zodia Câine vor trăi experiențe unice, în Noul an Chinezesc. Veți avea ocazia să vă depășiți limitele pe plan profesional și veți descoperi că puteți evolua mai mult. Nu renunțați la planurile voastre pentru 2024, deoarece sunt șanse mari să realizați ceea ce vă propuneți.

Mistreț
Noul an Chinezesc va aduce unele schimbări pentru cei din zodia Mistreț, dar vă veți adapta cu ușurință. Astrele prevestesc o perioadă bună pentru relații, astfel că nu va fi necesar să fugiți de sentimente.