Horoscop special: Săptămână magică pentru aceste TREI ZODII. Cum le ajută iubăreața Venus și comunicatorul Mercur

Trei zodii vor avea cele mai bune horoscoape săptămâna aceasta, datorită unor tranzite minunate de astrologie.

05 sept. 2023, 13:20
Horoscop special: Săptămână magică pentru aceste TREI ZODII. Cum le ajută iubăreața Venus și comunicatorul Mercur

Horoscop special:  Curiozități cosmice și povești noi îți apar în această săptămână. Dacă te simți chemat, implica-te cu această energie și permiteți aventurierului din tine să iasă și să se joace. De ce să faci totul banal când puțină imaginație și atingere magică fac totul mai bun? De asemenea, potii beneficia de participarea lla diferite evenimente care ti-ar starni interesul.

Horoscop special: Venus este în sfârșit direct din nou acum. Deoarece se află în frumosul semn zodiacal al Leului, te poti aștepta să zboare scântei peste tot, în timp ce căldura verii a unei iubiri leonine va pune stăpânire pe noi. Da, Mercur este încă retrograd, dar nimeni nu poate nega puterea privirilor furate, a notelor de dragoste și a ținerii de mână pentru prima dată. Asta e doar versiunea vastă a lucrurilor. Luna în tranzit va adăuga, de asemenea, mister acestor emoții mai ușoare pe măsură ce călătorește prin semnele zodiacale mai tinere de pe roată.

Horoscop Mariana Cojocaru: 4 zodii, lovite de Mercur retrograd, ce semne au o toamnă de coşmar

Dacă nu le-ai spus fraților tăi că îi iubești, energia din această săptămână este excelentă pentru a face exact asta. Nu trebuie să fii siropos, desigur. Poti să le tragi de picior în timp ce râdeți bine. Este și mai bine dacă poti găsi o felicitare ridicolă pentru el! Dacă nu ai un frate, acum este momentul să-ți găsești un prieten de corespondență. Să ne concentrăm pe cele trei zodii cu cele mai bune horoscoape săptămânale pentru 4 – 10 septembrie.

Cele mai bune previziuni din această săptămână merg la trei semne zodiacale anume:

1. Vărsător
Dragă Vărsător, energia acestei săptămâni este calmă și odihnitoare, dar nu risipitoare. Fă-ți timp cu proiectele tale, fii alături de tine prin rutine de auto-îngrijire și da cuvinte amabile și îmbrățișări pline de compasiune dacă este nevoie. Cu cât ai mai multă încredere în ceea ce ți se pare corect, cu atât vei deveni mai puternic. Ai nevoie de această putere pentru ceea ce te pregătești. Poate mai trece ceva timp până să-ți vină în minte totul, dar nu există niciun motiv pentru care să nu te bucuri de călătorie în timp ce te afli.

Zodiacul întunecat. Ce trăsături misterioase ai în funcție de data nașterii

Horoscop special: Saturn Retrograd în Pești este principala ta ancora astrologică în această săptămână, mai ales pentru cei născuți în ultima săptămână a sezonului Vărsător sau care au planete în ultimele grade ale Vărsătorului. Rămâi pe drumul cel bun în munca ta curentă. Dacă cineva îți atrage atenția în mod inexplicabil, cu Lilith în Leu, ar fi mai bine să aștepți și să lași situația să progreseze mai organic.

Dacă te simți chemat, onorează Luna atingand partea ta intunecata săptămâna aceasta. Asemenea fețelor schimbătoare ale Lunii, ai și tu fețe care se schimbă. Nu pentru că ai două fețe, ci pentru că ești un om obișnuit, cu emoții, dispoziții și nevoi în evoluție. Onorarea tuturor acestor laturi ale tale te va ajuta să fii fidel cu cine ești și să nu fii influențat de condiționările altora.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.