Horoscop Mariana Cojocaru: 4 zodii, lovite de Mercur retrograd, ce semne au o toamnă de coşmar

Mariana Cojocaru a realizat horoscopul primelor zile de toamnă și anunță schimbări majore pentru mai mulți nativi.

04 sept. 2023, 18:04
Horoscop Mariana Cojocaru: 4 zodii, lovite de Mercur retrograd, ce semne au o toamnă de coşmar

Horoscop Mariana Cojocaru. În horoscopul săptămânal 4 – 10 septembrie 2023, Mercur rămâne retrograd. Astrologul  Mariana Cojocaru avertizează și, conform previziunilor făcute pentru Playtech Știri, fiecare nativ va avea o luptă de înțeles sau de dus în următoarele zile. Atenție mare la provocările de toate felurile! Lucrurile pot scăpa de sub control sau lua o turnură nedorită, nefastă, conform previziunilor făcute de Mariana Cojocaru.

Patru zodii au parte de numeroase schimbări în perioada 4 – 10 septembrie 2023. Iată care sunt:

Horoscopul săptămânal 4 – 10 septembrie: Leu
Conform Marianei Cojocaru, nativii din zodia Leu, zodie de Pământ activă, fixă datorită lui Jupiter retrograd, încăpățânată, nu cedează. Sunt și ei temerari când e vorba să argumenteze partea lor. Vor găsi mereu calea să spună ce au de spus. Zilele următoare vin cu provocări și cu provocări la schimbare. Nu acceptați schimbările, vi se pare că sunteți forțați. Dar nu ține de noi, Universul are planuri pentru noi. Jupiter retrograd poate să mai spună că un ochi plânge, altul râde, reactivând anumite dureri și suferințe din trecut. În ochiul care râde veți găsi o fărâmă de speranță!

Horoscop karmic septembrie 2023. Toamna se numără datoriile karmice ale verii. Multe zodii ies pe minus!

Horoscop Mariana Cojocaru 4 – 10 septembrie: Balanță
Nativii din zodia Balanță au o presiune nouă. Jupiter retrograd face în așa fel încât evenimentele cresc în intensitate în perioada care urmează. Presiunea poate să anunțe neplăceri, provocări, tensiuni, să aducă supărări, neîmpliniri. Nativii nu știu ce să facă și încotro să o ia! Se pot afla la o răspântie de drumuri, altele se pot considera pe marginea prăpastiei. Balanțele sunt primele vizate de Univers, se pare că a pus lupa pe voi! Aspectele sunt karmice, grele, profunde, se analizează mai mulți ani din existența voastră. Mai puțin vizați sunt copiii zodiei sau adolescenții. Trebuie să fiți atenți, prevăzători și să înțelegeți, de data asta, că ce e val nu ca valul trece… Până nu înțelegeți cauza, de ce s-a ajuns aici, nu aveți cum să depășiți momentul. Presiunea neînțelegerii este una psihică, apoi se duce pe sănătate, ca la principiul dominoului, și va cuprinde apoi mai multe sectoare existențiale.

Horoscop Mariana Cojocaru 4 – 10 septembrie: Scorpion
Nativii din zodia Scorpion vor avea parte, de la Jupiter retrograd, de un costum de toreador și vor fi trimiși în luptă! Se va afla în tranzit pe cea de-a șaptea casă a horoscopului general, acolo unde este relația matrimonială, sentimentală, de familie, parteneriatele, asocierile, planul relațional și social, profesional. Prin urmare, sunteți vizați în mod direct de aspectele care vor veni, deși nu cu intensitatea și greutatea din ultimii 2 ani, aspectul este esențial. Cei care nu au înțeles și nu și-au rezolvat problemele karmice din ultimii ani, lor Jupiter retrograd le marchează ceea ce reprezintă justiția terestră sau divină, spune Mariana Cojocaru pentru sursa citată.

După 40 de zile de retrograd, planeta iubirii, Venus, revine direct în Leu. Ce zodii vor avea noroc la dragoste și bani

Horoscop Mariana Cojocaru 4 – 10 septembrie: Capricorn
Nativii din zodia Capricorn vor prioritiza sentimentele ascunse, nemanifeste, datorită lui Jupiter retrograd în Taur. Sunt vizați atât cei cu copii, cât și cei fără, viitorul acestora, studiile lor, orientarea sau reorientarea profesională. Cariera este înscrisă de la naștere și, dacă faci ceva care să funcționeze pe piață și nu e conform dorințelor tale atunci când ai venit pe lume, apare un decalaj care nu e ok. Pot apărea tot felul de probleme, provocări, evenimente legate de Jupiter retrograd care e plin de năzbâtii.