Horoscop special: Saturn direct in Capricorn 2020! Lordul Karmei pregateste NOI LECTII SERIOASE de invatat!

Saturn direct in Capricorn este evenimentul saptamanii 28 septembrie – 4 octombrie 2020. Saturn revine in miscare directa din 29 septembrie, dupa 4 luni si jumatate de miscare retrograda, miscare ce a inceput in mai 2020, in zodia Varsator, apoi a continuat in Capricorn.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 07:55
Horoscop special: Saturn direct in Capricorn 2020! Lordul Karmei pregateste NOI LECTII SERIOASE de invatat!

Iata ca Saturn isi incepe acum miscarea directa si te forteaza sa fii angajat suta la suta in planurile tale. Nu e vreme de spus NU sau sa te indepartezi de la cee ace ai de facut. Mergi iniante in viteza maxima. Saturn iti ofera unda verde de care ai nevoie pentru a-ti construi viitorul. Desi ti-ar putea fi teama sa mergi inainte, instinctul iti spune ca e foarte important, chiar obligatoriu sa continui, indiferent ce se intampla. Fa ceea ce este potrivit pentru tine.

Saturn este Lordul Karmei, iar karma nu o poti pacali. Este nevoie de timp pentru a construi ceva de valoare. Este nevoie de timp pentru a te modela. Dar Saturn iti ofera acel timp, pentru ca lui nu-i plac comenzile rapide. Saturn te asteapta, dar te impinge de la spate sa-ti iei toate instrumentele necesare si sa te apuci d etreaba. Sa fii responsabil, prezent si complet angajat in calea aleasa.

Lucruri de facut cu Saturn direct in Capricorn

  • Te cheama datoria. In directie lucrezi din aprilie acest an? Acum vei vedea lucrurile intr-o lumina mai inteleapta.
  • Ti-ai descoperi limitele cat timp Saturn a fost retrograde? Ce esti dispus sa faci si care este linia rosie pe care nu esti gata sa o treci? Ti-ai stabilit regulile?
  • Ce ai invatat? Unde e nevoie de mai multa munca pentru a face mai bine lucrurile in viitor? Ai eliminate tiparele inutile care te impiedica sa evoluezi?
  • Angajeaza-te suta la suta in planurile tale sau spune NU inainte ca acestea sa devina piedici de neocolit in calea ta.

Iata influenta lui Saturn direct in Capricorn asupra fiecarei zodii:

BERBEC

Saturn direct in Capricorn iti creeaza momente in care sa fii fata in fata cu felurile in care te-ai tinut singur inapoi de la a-ti obtine succesul dorit. Fie ca te temi de responsabilitate sau te temi sa iesi din zona ta de confort, trebuie sa vezi aceste tipare care nu iti fac bine si sa te extragi din ele ca sa faci ce trebuie facut cu viata ta in continuare.

TAUR

Saturn direct in Capricorn iti da ocazia sa vezi daca experimentezi o pierdere de credinta de orice fel in ceva ce candva insemna totul pentru tine. Daca este acest caz, se intampla pentru ca esti menit sa crezi in altceva mai bun. Nu te teme sa iti modifici idealurile, sa evoluezi. Vei descoperi cum sa iti traiesti viata in moduri si mai pline de semnificatie si satisfactie.

GEMENI

Saturn direct in Capricorn iti da ocazia de a accepta ceea ce poti controla si ceea ce nu poti. Puterea este in totalitate despre perspectiva si cea mai mare forma de putere este sa ai libertate in loc de atasamente de orice fel. Daca poti da drumul relatiilor din trecut, situatiilor din trecut, experientelor din trecut, iti vei deschide si crea un drum pentru ceva mult mai bun.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.