HOROSCOP SPECIAL: Se face upgrade în amor, iubăreața VENUS își continuă drumul în focosul LEU până pe 8 octombrie 2023

Dragostea ocupă scena centrală! Venus s-a mutat în Leu, în 5 iunie 2023, și conferă acea încredere de sine care îți dă voie să iubești cu curaj, să vorbești din inimă.

13 iun. 2023, 15:19
HOROSCOP SPECIAL: Se face upgrade în amor, iubăreața VENUS își continuă drumul în focosul LEU până pe 8 octombrie 2023

După ce Venus a stat în Rac în ultimele săptămâni, planeta iubirii a atins zone precum romantismul, plăcerea, afecțiunea. Cu Venus în Leu, toate acestea sunt la un nivel exagerat, căci Leului îi place să se dea mare. Venus va sta în Leu mai mult decât ți-ai fi imaginat căci, între 22 iulie și 3 septembrie va fi în mișcare retrogradă. Așteaptă-te ca lucrurile să devină și mai fierbinți.

Ce înseamnă pentru noi toți că Venus este în Leu?
Călătoria lui Venus prin Leul înfierbântat pune inima și egoul la vedere. Leul este semnul curajului, al creativității și al pasiunii. Cu acest prilej pui distracția și hobby-urile în fruntea listei tale de activități. S-ar putea să te simțiți inspirat și creativ și să continui de unde ai rămas cu proiectele vechi.

Horoscop special: Cele mai NOROCOASE trei zodii în săptămâna 13-18 iunie 2023. Totul merge ca uns

Venus în Leu este, de asemenea, o creștere majoră a încrederii, sporind atractivitatea sexuală și pofta de dragoste. Asta pentru că Leul îți guvernează sectorul plăcerii, aprinzându-ți tendințele hedoniste. Dacă ești singur, Venus în Leu ar putea reaprinde iubiri vechi. Ar putea fi un moment bun pentru a revizui valorile și nevoile când vine vorba de dragoste. Pentru că Leul este obsedat de sine, acesta ar putea fi un moment ideal pentru ca cei singuri să acorde prioritate iubirii de sine.

Dacă ești într-o relație, Venus în Leu te poate inspira să condimentezi lucrurile cu partenerul tău. Acest tranzit oferă o privire la cum va arăta viitorul pentru tine și pentru acea persoană special din viața ta. Indiferent de starea relației tale, totuși, nu te abține când vine vorba de a-ți exprima afecțiunea. Este un moment bun să fii optimist și încrezător.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu final de iunie 2023: „Trebuie să dăm din coate şi realizăm că lucrurile nu sunt garantate”. Cele trei zodii care au succes total fără efort

Dar, ca toate semnele, Leul are o latură întunecată care poate apărea în timpul lui Venus în Leu. În primul rând, s-ar putea să te trezești prea încăpățânat și prea mândru de tine în această perioadă. Ceea ce ar putea provoca fricțiuni în relațiile tale. Este o idee bună să îți păstrezi calmul și să eviți răspunsurile înflăcărate și pasionale la cei dragi.

Venus în Leu 2023 pentru zodii
Iată cum arată tabloul astral cu Venus în Leu 2023 pentru toate zodiile.

BERBEC
Venus în Leu îți stârnește pasiunile într-un mod major, dragă Berbec. De asemenea, ți-ar putea activa copilul interior, astfel încât să te răsfăț în toate distracțiile tale preferate – cum ar fi pictura cu degetele sau jocul în aer liber – este total pe marca cu acest tranzit. Dar, în cele din urmă, este un moment bun să te concentrezi asupra lucrurilor care îți aduc bucurie în viață și să cauți plăcerea sub toate formele.

TAUR
Acest tranzit îți trage sforile inimii pe măsură ce Venus îți luminează familia și sectorul de acasă, dragă Taur. Ar putea fi un moment bun pentru a-ți verifica sentimentele. Retrage-te în liniștea sanctuarului tău în timpul lui Venus în Leu și pune-ți ordine în treburile interne. Pune-ți viața pe modul „Nu deranjați!” ca să te poți odihni puțin.

GEMENI
Pune logica și raționamentul pe planul doi, dragă Gemeni. Venus în Leu te ajută să vorbești din adâncul inimii tale. Dar la fel cum Leul poate deveni foarte aprins într-o dezbatere, încăpățânarea ar putea apărea în modul în care te exprimi. Gândește înainte de a vorbi și concentrează-te pe abilitățile tale de ascultare și comunicare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.