Horoscop special. Singura Lună plină sângerie din 2023 schimbă jocurile în dragoste. Pe cine ia prin surprindere iubirea

Este un moment în care suntem îndemnați să închidem capitole din viața noastră și este, de asemenea, un timp pentru schimbări generale. Dar cum rămâne cu Lunile pline sangerii? Aceste evenimente astronomice neobișnuite sunt de obicei mai intense.

28 oct. 2023, 09:03
Horoscop special. Singura Lună plină sângerie din 2023 schimbă jocurile în dragoste. Pe cine ia prin surprindere iubirea
Horoscop special. Singura Lună plină sângerie din 2023 schimbă jocurile în dragoste. Pe cine ia prin surprindere iubirea

Horoscop special. Singura Lună plină sângerie din 2023 va răsări în Taurul încăpăţânat pe 28 octombrie, aducând schimbări acerbe care pot cauza rupturi în sentimentul nostru de securitate, pe măsură ce încercăm să menţinem un echilibru corect între inimile şi mintea noastră. De această dată este vorba despre a găsi curajul de a ne satisface nevoile și de a ieși din zonele noastre de confort. În plus, Halloween-ul nu ar fi complet fără o eclipsă de Lună înfricoșătoare, nu?

Dacă te intrebi ce îți va aduce această Lună plină sângerie din octombrie 2023, vom explica semnificația spirituală, precum și modul în care Luna plină sângerie din 2023 va afecta fiecare semn zodiacal. Faceți pregătirile necesare.

De ce se numește Lună plină sângerie?

Potrivit Old Farmer’s Almanah, Luna plină din octombrie are loc cam în aceeași perioadă a anului când vânătorii au fost îndemnați să caute hrană pentru a se pregăti pentru iarnă. Drept urmare, Luna plină a devenit cunoscută sub numele de Lună plină sângerie din octombrie. Fermierii și-au curățat recent câmpurile sub Luna plină a recoltei în septembrie, astfel încât vânătorii puteau vedea cu ușurință căprioarele și alte animale . În culturile indigene, această lunare este cunoscută și sub numele de „Luna plină a vânătorului” și „Luna de uscare a orezului”. Pentru că această Lună plină este însoțită și de o eclipsă, a apărut și numele de Luna plină sângerie.

Citeşte şi: Ce zodii fac baie în bani pentru tot restul vieții! Nativi pun mâna pe sume uriașe până la finalul lui noiembrie

Când va fi Lună plină sângerie în 2023?

Luna plină sangerie din octombrie 2023 atinge vârful pe 28 octombrie 2023.

În ce zodie este Luna plină sângerie în octombrie?

Luna plină sângerie din octombrie este în Taur.

Care este semnificația spirituală a Lunii pline sângerii?

Luna plină din octombrie este un moment pentru apogeu emoțional, așa cum ne pregătește pentru gerurile aspre ale iernii. Acest lucru se datorează faptului că această lunație este și o eclipsă parțială de Lună, subliniind nevoia de a curăța tot ceea ce te împiedică să iti atingi potențialul maxim. Din punct de vedere spiritual, luna vânătorului este un moment excelent pentru a continua ritualurile începute la echinocțiul de toamnă din septembrie și pentru a se pregăti pentru iarnă.

Taurul este asociat cu confortul material, securitatea și stima de sine în astrologie. Energia Taurului ne invită să ne împământăm și să ne bucurăm de confortul casei și de ceea ce ne face fericiți. Când o eclipsă neplăcută (și o confruntare intensă cu Pluto) intră în imagine, este mai probabil să vărsăm toate adevărurile urâte pe măsură ce descoperim puterea de a cere alinierea cu sinele nostru superior. Acestea fiind spuse, această lunație este ideală pentru a elibera poverile și a se preda în apele necunoscute din față. Ca Taur, asigura-te că te hrănesti și iti hranesti sufletul pe tot parcursul procesului.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Fii foarte precaut cu banii tăi chiar acum, Berbec, și nu-ți fie teamă să ceri sfaturi. Fii deschis și la cadouri neașteptate! Acesta este momentul pentru ei să vină cu un atasament.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taur, rezistă sindromului impostorului. S-ar putea să te simți blocat în dezvoltarea ta, dar rămâi fidel cu tine însuți. Găsește-ți credința că ești pe calea ta cea mai înaltă.

Gemeni (21 mai–20 iunie)

Așteaptă-te ca o confuzie să fie clarificată chiar acum, Gemeni. Această lunație iti va pune la încercare credința și credințele spirituale, așa că acorda atenție calităților tale din umbră, deoarece acestea vor fi lumina ta călăuzitoare către propria ta expansiune.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.