Horoscop special: Stellium cu patru planete în Pești. Cum ne influențează energia visătoare a Peștilor până în 20 martie 2023

Cu atât de multe planete în zodia emoționalului și visătorului Pești, te poți conecta la nivel profund cu emoțiile, visurile, fanteziile.

15 mart. 2023, 06:41
Horoscop special: Stellium cu patru planete în Pești. Cum ne influențează energia visătoare a Peștilor până în 20 martie 2023

Horoscop special: Stellium este termenul astrologic care definește prezența a cel puțin trei planete într-o zodie. În acest moment, nu mai puțin de patru planete se află în zodia Peștilor. Soarele va mai sta în Pești până în 20 martie. Neptun va rămâne în Pești până în 2026. Mercur a intrat în Pești în 2 martie și va sta până în 18 martie. Ultimul și poate cel mai important tranzit în zodia Pești din acest an este mutarea lui Saturn aici, după aproape 27 de ani.

Cu atât de multe planete în zodia emoționalului și visătorului Pești, te poți conecta la nivel profund cu emoțiile, visurile, fanteziile. Mercur este planeta comunicării, intelectului și transportului, în timp ce Saturn este planeta responsabilităților, a granițelor și a autorității. Tranzitul lui Mercur ne va permite să ne exprimăm cu adevărat, să ne folosim intuiția și să spunem oamenilor cum ne simțim. Tranzitul lui Saturn ne va oferi verificarea dură a realității de care avem nevoie, încurajându-ne nu doar să visăm, ci și să mergem mai departe cu lucrurile pe care ni le dorim atât de profund. Cu alte cuvinte, ne va oferi dragostea dură de care avem nevoie.

Două zodii au parte de o vară spectaculoasă: iubirea dintre ele atinge cote maxime

Iată cum sunt influențate zodiile de acest stellium cu patru planete în Pești

Horoscop special: BERBEC
Pot apărea provocări și, deși nu ai nicio problemă să te avânți cu capul înainte, va fi totuși epuizant. Prioritizează și protejează-ți pacea. Petrece timp singur sau programează o întâlnire (sau două) cu un terapeut. Taie de pe lista ta oamenii care te trag în jos, dacă trebuie.

Horoscop special: TAUR
S-ar putea să fii foarte selectiv în ceea ce privește timpul, energia și compania pe care le-ai putea avea în timpul acestor tranzite. Știi cine ești și ce vrei și nu trebuie să te mulțumești cu prietenii care nu se aliniază cu tine. Ascultă-ți intuiția și dă-i drumul.

Horoscop karmic 13-19 martie 2023. Săptămână grea, karma negativă cuprinde ca o liană multe zodii

Horoscop special: GEMENI
Ai o energia autoritară și treci printr-o strălucire majoră în acest timp. Intră în această lumină și ai încredere în deciziile pe care le iei, independent sau ca lider. Cere ce vrei și nu te mulțumi cu mai puțin.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.