Horoscop special. Trăsătura toxică a fiecărei zodii. Ce îi scoate din minţi pe cei din jurul tău?

Fiecare semn din zodiac are și trăsături negative sau neplăcute, care îi pot deranja pe ceilalți. Iată ce trăsătură îți corespunde!

20 apr. 2023, 16:42
Horoscop special. Trăsătura toxică a fiecărei zodii. Ce îi scoate din minţi pe cei din jurul tău?

Horoscop special. Semnele din zodiac ajung să fie cunoscute și după anumite defecte. Atunci când vorbim despre zodii, ne referim de cele mai multe ori la energia acestora, nu la persoane în sine.

Horoscopul special al NOROCULUI din această săptămână! Care sunt zilele norocoase ale fiecărei zodii din perioada 11-16 aprilie 2023

Berbec: competitiv/egoist

Deși ai putea să le privești drept calități, competitivitatea și egoismul de care dai dovadă de multe ori pot să devină adevărate trăsături toxice. S-ar putea să fii destul de acru uneori, iar celor din jur să nu le convină prea mult. Și nici nu este de mirare! Ba mai mult, Berbecii rar își lasă deoparte dorințele pentru altcineva. S-ar putea să nu te înțeleagă, dacă le spui că nu mai poți ajunge la întâlnirea stabilită.

Taur: încăpățânat, prea încăpățânat

Știm deja că Taurii sunt semne ale rutinei, ale familiarități. Vrei confort, iar asta nu este un lucru rău. Dar adesea, tinzi să spui „nu” chiar și la cea mai mică schimbare. Vezi schimbarea de planuri ca pe ceva absolut îngrozitor și tinzi să te încăpățânezi inutil, chiar și la cele mai nesemnificative lucruri. Chiar dacă ele ți-ar îmbunătăți viața, de fapt. Poți avea și un ego foarte pronunțat.

Citește și: Zodii de care ar fi mai bine să te ferești. Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt cei mai mincinoși nativi

Horoscop special. Gemeni: nu stai locului

Spre deosebire de Tauri, Gemenii nu știu să stea locului. Trăsătura lor toxică este însăși incapacitatea de a fi statornici. Vor să fie mereu în mișcare, să schimbe constant. Se plictisesc repede și ar vrea ceva nou în fiecare zi. Dar nu uita că acest lucru nu este posibil întotdeauna. Așa că acești nativi le pot da adevărate bătăi de cap partenerilor, fiindcă niciodată nu sunt mulțumiți. S-ar putea să lași și lucrurile neterminate. Asigură-te că și ceilalți îți împărtășesc entuziasmul și că nu îi lași în urmă!

Rac: ești pasiv-agresiv

Ești un semn pasiv agresiv și tinzi să fii chiar manipulator emoțional. Nu îți plac confruntările, dar nu eziți să fii toată ziua morocănos dintr-o cauză sau alta. Emoțiile tale sunt, de obicei, foarte amplificate și nu prea știi să le gestionezi. Aduni multă furie și ești pasiv agresiv de îndată ce apare și cel mai mic conflict. Așa că poți să rănești ușor sentimentele celor din jur.

Horoscop special. Leu: tinzi să fii cel mai narcisist

S-ar putea să ai o iubire de sine exagerată, iar acest lucru să se traducă printr-o continuă sete de atenție. Dacă nu o primești, devii cam bosumflat. Iar asta nu le pică bine celor din jur. Chiar dacă ești dornic de afirmare, trebuie să știi că viața este compusă și din critici sau lovituri sub centură.

Fecioară: cine este mai perfecționist ca tine?

Probabil ai mai auzit asta de o mie de ori, dar perfecționismul tău, deși poate fi și o calitate până la un punct, tinde să te tragă în jos. Vezi mereu ce este în neregulă, iar acest lucru se poate transforma într-o trăsătură toxică, deoarece tinzi să ai o negativitate necruțătoare vizavi de cei din jur. Așa că poți ușor să răsucești cuțitul în rană. Cui îi place asta, până la urmă?

Balanță: ești prea evitant

Balanțele fac prea multe sacrificii că să păstreze pacea. De obicei, ai tendința să crezi că ești tot timpul într-o luptă. Că toată lumea are ceva cu tine și trebuie să stai în gardă. Iar această evitare vine, de fapt, din presupunerea că oamenii îți arată doar ceea ce au mai rău. Iar asta nu este corect nici față de ei, nici față de tine. Discuțiile, confruntările sau dezbaterea sunt părți firești în relațiile interumane, așa că acceptă-le din când în când.

Horoscop special. Scorpion: cam multe probleme de încredere

Scorpionii sunt întotdeauna plini de contradicții. Ceri încredere totală din partea altora, dar nu prea știi să o oferi. Îți place să citești prin mesajele partenerului, să cauți dovezi că ești mințit sau apelezi la tot felul de teste ca să pui la îndoială loialitatea cuiva. Dar dacă cineva ți-ar face la fel, te simți imediat trădat.

Săgetător: prea competitiv

Se spune că Berbecii sunt competitivi, dar Săgetătorii îi depășesc cu multă grație. Nu zic nu nici măcar la competiția în raport cu cei mai buni prieteni. Ai aflat că un prieten s-a înscris la un curs nou? Vrei să faci și tu două! Cineva a scris o poezie? Scrii, în schimb, trei cărți. O poți face de dragul jocului, dar vrei să-i lași pe alții în spate și nu să fii mai prejos.

Capricorn: prea serios/nu știe să ia pauze

Oricât de mult îți place munca și o știm cu toții, să știi că ai voie să iei și pauze. Da, respectul tău pentru muncă este lăudabil, dar îți poate distruge viața. De obicei, exagerezi, până la punctul în care ii refuzi pe toți cei din jur. Mai ai nevoie și de relaxare, fiindcă ai doar o viață. Și nu uita că echilibrul dintre serviciu și viața personală o să facă minuni pentru tine.

Horoscop special. Vărsător: nu ești empatic

Este adevărat că ești un semn intelectual, rebel și interesant, dar când cineva nu îți mai captează interesul, dai bir cu fugiții. Chiar dacă îți dorești noutate și stimulare, nu prea ești empatic cu oamenii pe care ii lași în urma ta. Totodată, te izolezi cam mult. Ai putea să faci un pic de efort pentru a fi prezent în viața celor de lângă tine. Nu mai fii reticent, încearcă lucruri noi și poate și niște prieteni!

Pești: poți fi destul de naiv

Nu este un lucru rău că te gândești pozitiv și că ești visător. Dar uneori, toate acestea se pot duce până la un punct care nu mai este sănătos. Ai nevoie și de un pic de realism în viața ta. Chiar dacă nu îți place, trebuie să te confrunți și cu sentimente negative și cu tot felul de emoții mai mult sau mai puțin plăcute. Până la urmă, asta te face uman. De asemenea, Peștii pot avea o naivitate aparte. Ar fi grozav dacă cei din jur nu ar profita de ea, dar nu întotdeauna se întâmplă asta. Ține ochii larg deschiși.