Horoscop special: Trei ZODII CHINEZEȘTI care se pot considera norocoase în dragoste. Verifică dacă ești pe listă!

Dacă ești într-o relație, încearcă să nu agravezi conflictele pe care le poți avea cu celălalt. O inimă la inimă iti poate deschide și inima pentru a lăsa să intre și mai multă dragoste.
Alina Costache
14 iun. 2023, 12:35
Horoscop special: Trei ZODII CHINEZEȘTI care se pot considera norocoase în dragoste. Verifică dacă ești pe listă!

Trei zodii chinezești sunt cele mai norocoase în dragoste în săptămâna 12 – 18 iunie 2023. În primul rând, iată mesajul de dragoste al săptămânii pentru toată lumea. O inimă la inimă poate clarifica adesea tot felul de neînțelegeri și conflicte.

O inimă la inimă iti poate deschide și inima pentru a lăsa să intre și mai multă dragoste. Totul începe cu dorința de a fi sincer și direct pe de o parte. Nu putem controla ceea ce cred alții despre noi. Putem face ceea ce rezonează cu cine suntem în interior și sperăm că vom fi întâlniți la jumătatea drumului. Dacă cineva refuză să ne întâlnească la jumătatea drumului, este mai bine să aflăm mai devreme decât prea târziu.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu final de iunie 2023: „Trebuie să dăm din coate şi realizăm că lucrurile nu sunt garantate”. Cele trei zodii care au succes total fără efort

Unii dintre voi sunteți fixați pe cineva de care v-ați îndrăgostit în copilărie sau cu care erați într-o relație când erați tineri. Întrebați-vă de ce țineți atât de mult această persoană sau această amintire. Poate că este o esență pe care o urmărești, nu individul. Acum să ne concentrăm asupra celor trei zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în dragoste în săptămâna 12 – 18 iunie 2023.

Șobolan
(1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032)

Șobolan, dacă ești singur, această săptămână va fi cu adevărat grozavă pentru viața ta amoroasă. Mulți mai mulți oameni își vor arăta interes pentru tine în acest moment, sau persoana cu care te întâlnești întâmplător va începe să dezvăluie un interes mai mare. Nu te grăbi, totuși. Cu cât mergi mai încet, cu atât experiența ta va fi mai bună în acest moment. Unii dintre voi interacționați literalmente cu un suflet pereche și pot simți o legătură puternică cu acest străin care nu se simte ca un străin. Ce zici de asta?

Horoscop Minerva vară 2023. Ce zodii rămân leftere în vacanţă, cine simte fluturi în stomac

Dacă ești într-o relație, încearcă să nu agravezi conflictele pe care le poți avea cu celălalt. Dacă cealaltă persoană nu este dispusă să lase jos sabia metaforică și să vină la masa de discuții pentru a trage lucrurile, poate că nu este persoana potrivită cu care să fii pe termen lung. Îți poți imagina viața derulându-se cu această persoană până la bătrânețe cu nepoți și tot? Conflictele pot dezvălui puterea unei relații. E timpul să-l testezi pe al tău.

Șarpe
(1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037)

Șarpe, dacă ești singur, nu vei găsi persoana potrivită în această săptămână, chiar dacă interacționezi cu cineva. Știi ce vrei. Ei nu. Nu ignora steagurile roșii. Nu da cuiva calități pe care nu le posedă. Nu e nicio grabă. Trebuie să crezi în tine și să-ți păstrezi valorile și stima de sine. Când apare persoana potrivită, totul se va fixa fără efort. Sau, mai degrabă, efortul nu se va simți deloc ca un efort.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Greșeala care îți strică cuptorul cu microunde. Niciodată să nu-l cureți cu acest lucru
Capital.ro
UNGURII, la ani lumină de România. Deja nu se mai poate face NIMIC, totul s-a decis
Playtech.ro
Imagini INTERZISE cu Simona Halep! Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt indecente
DailyBusiness
Taxa care scade cu 50%! Anunțul făcut de Guvern
Adevarul
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă, după ce s-a pensionat
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Pro TV pregătește marea lovitură. Filmările au început
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Cancan.ro
MEGA-BOMBĂ! Cristina Cioran e însărcinată cu Alex Dobrescu
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Dovezile găsite acasă la Alexandru Piscan, presupusul spion al rușilor: fotografii și filmări detaliate de la o unitate NATO! Anchetatorii au făcut descoperiri surprinzătoare
Capital.ro
Marele actor al României s-a stins mult prea devreme. Drum lin, maestre!
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
Scandal la Cluj între Simona Halep și Sorana Cîrstea!
stirilekanald.ro
Descoperirea secolului! Breaking news!
substantial.ro
Parintele Calistrat Chifan recomanda rugaciune si calm în situatii dificile: ‘Totul e in mana lui Dumnezeu!’
MediaFlux
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'