Horoscop special. TREI ZODII cu puteri magice până la finalul săptămânii. Obţin tot ce vor!

Înainte ca această săptămână să se încheie pe 17 martie 2024, trei semne zodiacale vor descoperi că sunt mult mai puternici decât am crezut.

14 mart. 2024, 06:44
Horoscop special. TREI ZODII cu puteri magice până la finalul săptămânii. Obţin tot ce vor!

Horoscop special. Va avea loc ceva foarte specific în timpul celei de-a treia săptămâni din martie, arătându-ne că putem depăși dificultățile în moduri ce par a fi ‘puteri supraomenești.’ Suntem atât de buni, da, dar obținem această putere prin încercări și erori reale.

În această săptămână, energia lunară va prelua controlul și va determina aceste trei semne zodiacale să găsească noi modalități de a depăși vechile obstacole. Ceea ce părea aproape imposibil pentru noi într-un anumit moment, acum pare a fi o pierdere fără sens de timp dacă permitem să ne afecteze, ceea ce NU vom face, nu în această săptămână, cu siguranță.

Ținând cont că în această săptămână ne vom confrunta atât cu Pluto, cât și cu Saturn. În termeni umani, aceasta înseamnă că ne vom confrunta cu restricții și cu nevoia de a dori să depășim sau să contestăm acele restricții.

Horoscop financiar. Aceste 3 zodii sunt mereu stresate din cauza banilor. Ce zodie este guvernată de planeta luxului

Ce vom obține este sentimentul că tot ce este necesar este puțină meditație asupra ideii de luptă, obstacol și limitare pentru a realiza că nimic din toate acestea nu se aplică pe termen lung. Vom depăși.

Trei semne zodiacale își dau seama cât de puternice sunt cu adevărat înainte de 17 martie 2024:

Horoscop special. Berbec
Ai spus dificultăți? Oh, te rog, nu ai timp pentru ele. Vei onora acele obstacole pentru ceea ce sunt, venind cu un plan hotărât pentru a le depăși cu succes. Doamne ferește, dacă trebuie să forțezi un drum direct prin ele, vei face acest lucru cu un zâmbet pe față. Dificultăți… ha!

Chiar dacă ești cu siguranță suficient de puternic pentru a înfrunta adversitatea și a o depăși, ești și suficient de inteligent pentru a nu sări pur și simplu fără un plan. Deci, dacă în această săptămână vezi că anumite lucruri din viața ta nu merg conform planului, atunci vei reanaliza planurile pe care le-ai făcut pentru a vedea exact ce a mers greșit și cum să o corectezi.

Citește și: Cei trei nativi care au noroc dublu în luna aprilie. Zodiile scapă de problemele financiare și de ghinionul cu care s-au obișnuit

Singurul tău obiectiv este succesul. Este o sarcină dificilă, deci este normal pentru o personalitate puternică precum tine să se confrunte cu alte personalități puternice, chiar și cele care au poziții de autoritate și pot să-ți spună ‘nu’ dacă aleg să facă acest lucru.

Veți trece peste toate ‘nu-urile’ care îți vor ieși în cale în această săptămână, Berbec, deoarece ești cineva care lucrează ca un magician pentru a transforma plumbul în aur. Cu Saturn în Pești, nimic nu îți scapă fără să fie văzut ca o lecție personală.

Horoscop special: Balanță
Atunci când ești confruntat cu un mare semn care spune INTERZIS ACCESUL, primul lucru pe care vrei să-l faci este să intri, deoarece acesta este natura ta, dragă Balanță. În timp ce intrarea într-o zonă interzisă nu este întotdeauna cea mai bună alegere, acest exemplu scoate la iveală pentru tine în această săptămână ideea că doar pentru că cineva din viața ta îți sugerează că nu poți face ceva, ai putea dori să le arăți nu numai că poți face acel lucru, dar că vei face acest lucru.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.