Horoscop special. Trei zodii renunță la povara trecutului și iau viață de la zero. Cum ne influențează Soarele în Berbec

Odată cu echinocțiul de primăvară și intrarea Soarelui în Berbec vom spune NU la scuze. Trebuie să mergem mai departe, și la fel și ei. Nimeni nu vrea să se simtă ca și cum ar trebui să trăiască într-o stare constantă de regret.

21 mart. 2024, 10:48
Horoscop special. Trei zodii renunță la povara trecutului și iau viață de la zero. Cum ne influențează Soarele în Berbec

Din 20 martie 2024, am început noul an astrologic, eveniment ce marchează și intrarea soarelui în prima zodie a ciclului – Berbec. Putem vedea că experimentăm un fel nou de hotărâre. Ne iubim pe noi înșine, iar pentru unii dintre noi, asta nu este ușor de înțeles. Cu toate acestea, în timpul echinocțiului de primăvară, există o schimbare. O vom simți, și odată cu acea schimbare vine o întoarcere în modul în care vedem lucrurile.

Citește și: Horoscop 22 martie 2024. Vineri se numără banii ce vor fi cheltuiți în weekend. Ce zodii ies pe plus

Ce se întâmplă, și în principal pentru cele trei semne zodiacale, este că înțelegem că acțiunile noastre din trecut nu mai sunt supuse judecății, chiar dacă există oameni în viața noastră care par hotărâți să ne facă să ne simțim vinovați. Nu suntem aici să ne cerem scuze pentru ceva cu care ne-am împăcat deja. Nu suntem aici să ne reînvârtim continuu trecutul pentru ca altcineva să se bucure de noi și să se înfunde în vinovăție. Am plătit prețul nostru și suntem pregătiți să îmbrățișăm prezentul și viitorul.

Deci, în această zi de 20 martie 2023, odată cu echinocțiul de primăvară și intrarea Soarelui în Berbec vom spune NU la scuze. Trebuie să mergem mai departe, și la fel și ei. Nimeni nu vrea să se simtă ca și cum ar trebui să trăiască într-o stare constantă de regret.

Iată care sunt cele trei semne zodiacale care se eliberează de vinovăția din trecut

Berbec

Principalul motiv pentru care refuzi să-ți ceri scuze este că, sincer, nu crezi că ai ce să-ți ceri scuze. Acest lucru ar putea să-i facă pe unii să se supere pe tine. Chiar dacă le-ai cere scuze doar pentru a le satisface dorința, ei ar ști că nu ai fost sincer. Asta nu ți se cere, dragă Berbec. Dacă nu te ridici la așteptările altcuiva despre ce ar trebui să faci, atunci cu adevărat, asta este problema lor, nu a ta.

Ai fost nedreptățit, și într-un fel, tu ești cel care este așteptat să poarte vina. Pe măsură ce intri în sezonul Berbecului, vei vedea că forța ta se întoarce la tine încă o dată. Asta îți arată că nu datorezi nimănui o scuză și că nu vei participa la acest joc. Ești pregătit pentru pace, iertare și să mergi mai departe, dar trebuie să-ți ceri scuze? Acest lucru pare a fi un fel de dominare a cuiva asupra altcuiva, iar tu vrei doar să trăiești în pace.

Deci, nu este atât de mult o chestiune de a refuza să-ți ceri scuze, ci mai mult pe linia refuzului de a face parte dintr-un joc în desfășurare în care ar trebui să fii „raul” când știi cu totul că ești de fapt „bunul” în toate acestea. Vei rămâne puternic și sincer, dragă Berbec, și vei face lucrurile corecte pentru tine. Jocurile sunt problema altcuiva, și nu vrei să te alături lor, deoarece o mare parte din participarea ta la jocul lor se termină cu tine simțindu-te trist. Nu vrei să ai de-a face cu tristețea.

Gemeni

Există un motiv pentru care nu îți ceri scuze persoanei respective care nu va vorbi cu tine decât dacă îți asumi responsabilitatea de a repara relația, și acesta este pentru că nu mai ești interesat să încerci. Asta e în regulă, dragă Gemeni. Ceea ce ai ajuns să știi este că uneori, lucrurile pur și simplu dispar. Chiar și prietenii. Chiar și relațiile familiale. Se întâmplă pur și simplu că din 20 martie 2024, odată cu echinocțiului de primăvară și intrarea Soarelui în Berbec, vei vedea că nu mai simți nicio nevoie să te reconectezi printr-o cerere de scuze sau altfel.

Te simți fericit și plin de speranță când echinocțiul de primăvară te întâmpină cu brațele deschise. Te simți ca și cum te-ai vindecat în sfârșit. Nu ești sigur că cererea de scuze către acea altă persoană va face ceva pentru ei, deoarece nu mai ai legături puternice cu ei. Ce vezi este că întreaga scenă a cererii de scuze ar fi anticlimactică. Nu va avea loc nicio vindecă grandioasă, și nicio reuniune nu va avea loc. Și ai dreptate, Gemeni.

Nu mai este necesar să te întorci la această situație din trecut, deoarece timpul și-a făcut deja treaba în relație. Acum ești așteptat să mergi mai departe. Nu este necesară nicio scuză. Tendința noastră este să credem că o cerere de scuze este ceea ce ne va elibera. De multe ori, fie că primim una sau dăm una, sfârșește prin a însemna foarte puțin, deoarece ne-am dezvoltat deja și ne-am mișcat mai departe. Vei fi bine. Continuă să cauți fericirea, deoarece cu siguranță o vei găsi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Horoscop lunar Neti Sandu: „Toate problemele ascunse sub preș, scoase la lumină de Mercur retrograd”