Horoscop special: TREI zodii uită de inima frântă. Trigonul dintre Soare și Lună le animă!

Trigonul Soare-Lună înseamnă vești bune pentru toate semnele zodiacale, dar aceste trei semne zodiacale vor funcționa cel mai bine cu energia lor în această zi.

08 iun. 2023, 09:00
Horoscop special: TREI zodii uită de inima frântă. Trigonul dintre Soare și Lună le animă!

Horoscop special: N-ar fi frumos să ne trezim într-o zi și să știm că – BUM – suntem eliberați de trecut. Sentimentul de inimă frântăpe care l-am carat după noi ani buni pare să se fi evaporat. Aceasta este o posibilitate uriașă pentru mulți dintre noi pe 8 iunie, deoarece inima frântă nu este o condamnare pe viață. În al doilea rând, avem tranzitul extins și frumos al Soarelui în trigon cu Luna pentru a face totul să se simtă mai bine.

Iar „mai bine”, astăzi, înseamnă vindecare. Putem face atât de multe din trigonul Soare-Lună, dar cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru noi înșine este să ne lăsăm vindecați o dată pentru totdeauna. Gata cu suferința. Este timpul să mergem înainte…  Universul ne face semn să facem asta.

Horoscop special: Unii dintre noi vrem să păstrăm suferința în viața noastră, alții ne simțim vinovați pentru despărțirile anterioare și ne considerăm responsabili pentru modul în care s-au desfășurat lucrurile.
Când ne simțim vinovați, vrem în secret să ne pedepsim pe noi înșine pentru că am creat negativitatea care a venit cu acțiunile noastre. Iar inima frântă este una dintre modalitățile prin care ne menținem durerea.

Horoscop Casandra: Verificati tot ce ţine de finanţe, deoarece ar putea exista confuzii
Nu suntem conștienți că vrem durerea, însă inconștient o alegem în locul ușurării. Apoi, avem zile ca cea de azi și tranzite precum Soarele și Luna, care ne anunță că ne-am plătit prețul. Dacă alegem așa, putem merge mai departe acum.

Trigonul Soare-Lună înseamnă vești bune pentru toate semnele zodiacale, dar aceste trei semne zodiacale vor funcționa cel mai bine cu energia lor în această zi. Avem ocazia rară de a renunța la trecut, ceea ce pentru mulți dintre noi înseamnă a renunța la suferința care este asociată cu acesta. Este o zi buna. Fără lacrimi. Este timpul să trecem mai departe acum.

Iată care sunt zodiile care uită de inima frântă grație trigonului Soare-Lună

Horoscop special: FECIOARĂ
Lucrul interesant la tine și la această suferință este că știai că vei vedea în cele din urmă ziua în care ai putea renunța. Astăzi, 8 iunie, este ziua aceea, dragă Fecioară, și o recunoști ca fiind autentică. Poți să-ți verifici inima pentru a vedea dacă mai simți durerile vechii iubiri, dar vei ajunge cu bucurie să știi că s-a întâmplat cu adevărat: acea iubire veche a plecat definitiv și a luat toată durerea aia de inimă cu ea când a ieșit.

Semnele care înving ghinionul în luna iunie 2023. Patru zodii au karma pozitivă toată luna

Acest lucru se datorează prezenței vindecătoare a Soarelui și a Lunii în trigon pe cer. Nu ai vrut niciodată să te agăți atât de strâns de o amintire care ți-a provocat doar durere. Totuși, ai făcut ceea ce trebuia să faci pentru a supraviețui. Acum, ești clar, iar tranzitul Soarelui și a Lunii te ajută să mergi către următoarea etapă mai pozitivă din viața ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.