Horoscop special. Tu ştii care este ADN-ul tău astrologic? Cele 12 case ale zodiilor

O înțelegere a ADN-ului tău astrologic te poate ajuta să te vindeci, mutându-te de la neputință la auto-împuternicire.

11 oct. 2021, 09:12
Horoscop special. Tu ştii care este ADN-ul tău astrologic? Cele 12 case ale zodiilor

Horoscop special. Vindecarea energiei cu ajutorul astrologiei nu numai că îţi poate împuternici viața, dar te poate ajuta să ajungi pe calea spre a deveni tot ceea ce ai fost menit să fii. De cele mai multe ori nu suntem conștienți de ceea ce ne împiedică. Mulți pot rămâne în situații care aduc tensiune interioară, fără să ne dăm seama că avem capacitatea de a pune capăt acestui tipar și de a ne lua puterea înapoi. Înțelegerea ta la un nivel mai profund prin cosmos oferă această hartă către această lumină interioară.

Horoscop Mariana Cojocaru. Karma grea în următorii 7 ani, ce zodii uita de griji şi simt fiorii dragostei
Manifestarea nu este doar un cuvânt la modă, ci o practică și o metodă de înțelegere a modului în care funcționează energia. Un pilon al astrologiei este această veche lege universală: „ca sus, aşa şi jos, ca în interior, așa și în exterior”. Nu numai că Universul te afectează aici pe pământ, dar energia ta internă se poate manifesta în realitatea ta exterioară. Prin cunoașterea hărții tale de naștere, îți poți descoperi lumina interioară și vindeca provocările pentru a-ți schimba energia forței de viață pentru a-ți construi realitatea cu ușurință.
Horoscop special. Puterea de a-ți înțelege semnul zodiacal solar

Soarele, o binecunoscută plasare a hărții nașterii, este forța vieții și centrul galaxiei noastre. Este la fel și în interiorul tău. Semnul tău solar indică modul în care vei străluci cel mai bine în această viață sau ce este în cea mai înaltă aliniere pentru tine. Odată cu alinierea vine împlinirea supremă! Înțelegerea semnului zodiacal și a casei în care este așezat soarele tău te poate ajuta să înţelegi darurile tale și calea vieții tale. Există douăsprezece case în astrologie, fiecare prezidând o zonă diferită a vieții. Un calculator al hărții nașterii îţi poate spune unde se află Soarele. Iată un ghid rapid pentru a-ţi găsi casa și semnul zodiacal:

Cele 12 Case
Casa 1: Sinele și personalitatea
Casa a 2-a: valoare de sine și bani
Casa a 3-a: comunicare
Casa a 4-a: Acasă și emoții
Casa a 5-a: Creativitate
Casa a 6-a: sănătate și rutină
Casa a 7-a: relații
Casa a 8-a: resurse comune
Casa a 9-a: învățare superioară
Casa a 10-a: carieră și public
Casa a 11-a: social şi networking
Casa a 12-a: empatie și ajutor

Horoscop octombrie 2021 realizat de Tamara Globa. Principalele tendinţe ale lunii: venituri suplimentare, schimbări pozitive în carieră, reconectarea cu cei dragi

Cele 12 semne solare

Berbec: Lider activ
Taur: creativ 
Gemeni: comunicativ
Rac: Lider grijuliu
Leu: Divertisment
Fecioară: Wellness și organizare
Balanță: Estetică și dreptate
Scorpion: Adâncime și transformare
Săgetător: Vizionar 
Capricorn: Lider structurat
Vărsător: inovator și umanitar
Pești: Imaginativ

Conexiunile planetare pe care Soarele le face cu alte planete pot indica, de asemenea, provocări sau contracarări în realizarea acestei lumini interioare. Cunoașterea acestor informații poate aduce cunoștințe despre noile alegeri de viață pe care le puteți face sau poate evidenția o altă cale mai aliniată cu tine. Este, de asemenea, o oportunitate de a începe să îţi stabileşti intențiile și să manifestezi expresia deplină a cine eşti acum, în loc să o amâni.

Horoscop special. Norocul și abundența ta naturală

Toată lumea are noroc și abilitatea de a cultiva abundența în astrograma lor, trebuie doar să știi unde îţi apare în propria viață. Abundența nu înseamnă doar bani, ci este o stare generală de sănătate, bucurie, mulțumire și stabilitate. Poziţia lui Venus în harta ta natală poate indica unde și cum poți experimenta acest lucru. Planeta abundenței, Venus stăpânește peste semnele Balanță și Taur și este despre dragoste, frumusețe, romantism, relații, bogăție și egalitate.

Jupiter reprezintă noroc, creștere, înțelepciune și expansiune. Guvernând semnul Săgetătorului, acest corp ceresc poate determina unde experimentezi beneficiile lui Jupiter în viața ta. Odată ce te bazezi pe Jupiter, atunci poți experimenta beneficii financiare și de creștere. Este în esență „butonul ușor” în ceea ce privește găsirea adevăratei tale bucurii și a destinului. Cunoscând acest lucru despre propria diagramă, îţi poţi stabili clar intențiile, prezentând o cale mai ușoară înainte.

Foloseşte acest timp ca moment pentru vindecarea rănilor vechi, identifică viziunea visului tău pentru viața ta, stabileşte-ţi intențiile și creează pași pentru a ajunge acolo.

Horoscop special. Importanța provocărilor de vindecare

Planetele și plasările din diagramă, cum ar fi Lilith, Chiron, Saturn, Nodurile lunii și Pluto, pot debloca zone care v-au întârziat puterea de manifestare. Înțelegerea locului în care aceste aspecte sunt plasate în diagrama ta este extrem de vindecătoare. Iată un ghid rapid mai jos pentru fiecare.

Lilith: Represiune și suprimare
Chiron: Răni și traume
Saturn: Lecții dure și restricții
Pluto: Puterea și transformarea
Nodurile Lunii: Calea vieții

Manifestarea viselor

După un an extrem de provocator, universul ne oferă o poartă frumoasă pentru a ne transforma viața într-un mod pozitiv. Când planetele se află în zona lor de confort, ele se pot exprima la maximum. Rezervă-ţi un moment pentru vindecarea rănilor vechi, identifică viziunea visului tău pentru viața ta, stabileşte-ţi intențiile și creează pași pentru a ajunge acolo. Practicile metafizice cum ar fi tabelele de vizionare, meditația, citirea diagramei naționale și jurnalizarea intențiilor tale sunt toate instrumente practice pentru a profita la maximum de această energie favorabilă. Foloseşte aceste cunoştinţe pentru a construi viaţa pe care ţi-o doreşti.

sursa: byrdie.com