Horoscop octombrie 2021 realizat de Tamara Globa. Principalele tendinţe ale lunii: venituri suplimentare, schimbări pozitive în carieră, reconectarea cu cei dragi

În luna octombrie, contextul astral este favorabil acumulării de finanțe și schimbărilor pozitive în carieră, transmite celebrul astrolog rus Tamara Globa.

03 oct. 2021, 14:53
Horoscop octombrie 2021 realizat de Tamara Globa. Principalele tendinţe ale lunii: venituri suplimentare, schimbări pozitive în carieră, reconectarea cu cei dragi

Horoscop octombrie 2021. Pentru majoritatea semnelor zodiacale, luna octombrie va fi una relativ liniştită. Pentru unii nativi, mijlocul lunii octombrie va aduce dificultăți în sectorul personal și în cel profesional.

Favoriţii astrelor sunt, în octombrie, nativii din Leu, din Capricorn și din Scorpion. Ei vor înregistra succese mai mici sau mai mari cam pe toate planurile. Astrologul Tamara Globa recomandă tuturor celorlalți nativi să depună toate eforturile pentru a-și atinge obiectivele.

Din punct de vedere financiar, contextul astral al lunii va fi deosebit de favorabil pentru Rac, Săgetător, Taur și Scorpion. Balanțele vor avea oportunități excelente pentru schimbări pozitive în carieră și pentru câștiguri. Pentru Pești, luna va fi ceva mai provocatoare din punct de vedere financiar.

Iată ce ne va aştepta în perioada următoare, potrivit www.fabricatinromania.info

Horoscop octombrie 2021 BERBEC

Berbecii se vor confrunta cu problemele legate de locuință. Vestea bună este că, în ciuda problemelor și neînțelegerilor cu alţii, ei se vor descuca peste aşteptări.

Citeste si Horoscop Minerva octombrie 2021. Toamna se numără iubirile şi necazurile. Suflă vântul în Casa Banilor

Horoscop octombrie 2021 TAUR

Dragostea și familia vor fi prioritățile acestor nativi. Aceştia vor depune eforturi pentru bunăstarea celor dragi și crearea unei atmosfere în care să predomine armonia.

Horoscop octombrie 2021 GEMENI

Gemenii vor avea zile bune la muncă. Se vor ocupa cu sarcini noi și proiecte promițătoare. Totuşi, în viaţa personală ar pueta apărea unele conflicte din cauza atenției insuficiente acordate persoanei iubite.

Horoscop luna octombrie 2021 RAC

Acrşti nativi dispun de multă energie, ceea ce îi va ajuta să obţină cam tot ce îşi propun. Astrologul Tamara Globa îi sfătuiește să fii atenţi la hobby-uri, care ar putea deveni surse de venituri suplimentare, ajutându-i, astfel, să-şi consolideze poziția financiară.

Horoscop octombrie LEU

Succesul la locul de muncă și călătoriile lungi de afaceri ar putea avea un impact negativ asupra relațiilor de familie. Leii ar face bine să găsească un echilibru şi să petreacă mai mult timp cu cei dragi.

Horoscop octombrie 2021 FECIOARĂ

Fecioarele au şanse ca, în această lună, să se mute în alt oraş sau chiar în altă ţară. Este o bună ocazie de a-şi schimba viața în bine, de a-şi reanaliza priorităţile, de a renunţa la lucrurile şi oamenii care nu le mai aduc niciun folos.

Horoscop octombrie 2021 BALANŢĂ

Balanţele sunt susţinute de astre să își mărească veniturile. Nişte venituri suplimentare ar merita investite în viitor.

Citeste si Horoscop Urania 2 – 8 octombrie 2021. Luna Nouă în Balanță ne aduce noi începuturi, schimbări radicale, armonie în relaţii

Horoscopul lunii octombrie 2021 SCORPION

În octombrie, pentru Scorpioni este timpul să se gândească la familie și la stabilitate. Pentru a-şi menține poziția financiară, aceştia vor trebui să facă ceva eforturi ca să nu mai cheltuiască pe lucruri inutile și să înveţe să-şi gestioneze mai bine bugetul.

Horoscop octombrie 2021 SĂGETĂTOR

Luna octombrie este favorabilă materializării unor planuri sau idei mai vechi. Acest lucru îi va ajuta să facă un pas înainte în creșterea personală. Familia și cei dragi le vor fi alături în momente dificile, astfel le va fi mult mai uşor să-şi atingă toate obiectivele.

Horoscop octombrie CAPRICORN

Este o eprioadă bună să ieşiţi din poziția voastră defensivă și să mergeţi în ofensivă. Astrologul Tamara Globa îi sfătuiește pe Capricorni să fie mai insistenţi, mai consecvenţi și să-și promoveze ideile cu îndrăzneală, în ciuda obstacolelor.

Horoscop octombrie 2021 VĂRSĂTOR

Pentru a avea succes la locul de muncă, trebuie să aveţi măcar puţin sprijinul superiorilor. O abordare responsabilă vă va ridică în ochii conducerii și vă va plasa pe primele locuri într-un top al angajaţilor propuşi pentru mărire de salariu sau pentru bonusuri.

Horoscop luna octombrie 2021 PEŞTI

Familia va fi prioritatea acestor nativi în octombrie. Aceştia ar putea avea nevoie de sprijinul familiei pentru a putea trece prin nişte momente ceva mai provocatoare. Problemele financiare nu sunt excluse, deci mare grijă la gestionarea veniturilor.