Horoscop special: ULTIMA eclipsă pe axa Taur-Scorpion din următorii 20 de ani. IMPACT pentru fiecare zodie în parte!

De când a început sezonul Scorpion, capacitatea fiecăruia de a-și păstra obiectivele și dorințele a fost la cote maxime. Zodia de apă condus de Marte a amplificat dorința tuturor de a ajunge la fundul oricărui subiect sau interes care i-a captat atenția în această perioadă a anului.

27 oct. 2023, 10:01
Horoscop special: ULTIMA eclipsă pe axa Taur-Scorpion din următorii 20 de ani. IMPACT pentru fiecare zodie în parte!

ULTIMA eclipsă pe axa Taur-Scorpion din următorii 20 de ani. Este posibil ca conversațiile la nivel de suprafață să nu fie suficiente pentru a te menține implicat acum. In schimb, s-ar putea să te trezești aplecându-te în părțile vieții care necesită o viziune completă. Cu toate acestea, pe măsură ce eclipsa de Lună din octombrie 2023 se pregătește să lumineze cosmosul, fiecare zodie va fi încurajata să se concentreze mai mult pe plăcere decât pe aspectele vieții care pot avea o mare greutate emoțională. Așadar, dacă ai fost obsedat de acel fost toxic sau de podcast-ul tău favorit cu crime, acum este momentul să-ți concentrezi eforturile mai mult pe îndeplinirea nevoilor tale într-un sens tangibil, materialist.

Eclipsa finală din 2023 va atinge apogeul în semnul de pământ fix al Taurului, luminând ceea ce îți dorești pentru a te simți în siguranță, confortabil și bine sprijinit. Deoarece acesta este semnul exaltării lunii, există dorința de a acumula mai multă siguranță în viață. Deoarece sezonul Scorpion tinde să-ți îndrepte atenția mai mult către fațetele vieții care sunt nepământene, de multe ori te poate separa de cele mai senzuale îndemnuri. Pe măsură ce această eclipsă se desfășoară în harta natală a fiecărui semn zodiacal, ceea ce ți-ai dorit va fi plasat în față și în centru, făcând din acesta un moment fericit pentru a-ți umple paharul.

Ce este o eclipsă parțială de lună?
O eclipsă de Lună are loc atunci când există o lună plină care are loc în același timp în care Pământul, Soarele și Luna sunt aliniate. Când acest lucru are loc, Pământul se mișcă între soare și lună, determinând Pământul să arunce o umbră peste Lună, împiedicând-o să fie pe deplin iluminată de soare. Deoarece aceasta este o eclipsă parțială, va exista o parte a lunii care nu va fi acoperită de umbra Pământului.

Când are loc eclipsa de lună din octombrie 2023?
Pe 28 octombrie. Ultima eclipsă de lună a anului va atinge apogeul în semnul senzual al Taurului. Această eclipsă va fi vizibilă în întreaga lume, dar mai ales în America, Europa, Africa, Asia și Australia. În timpul acestei luni pline supraalimentate, nevoile și dorințele fiecărui semn zodiacal vor fi iluminate. Acum este momentul să te reorientezi asupra a ceea ce te satisface și susține, fie că este ceva emoțional sau tangibil. Această eclipsă închide ciclul care a început în 2021, când Nodul Nord se afla în Taur. În timp ce focalizarea colectivă s-a schimbat de atunci, această lunație este ultima ta reamintire pentru a nu te priva de ceea ce vrei, chiar dacă pare zadarnic sau materialist.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Pe măsură ce eclipsa se va desfășura pe 28 octombrie, îți vei acorda prioritate banilor, resurselor și valorilor. În timpul acestei luni pline supraalimentate, va exista o dorință puternică pentru tine de a găsi confort și siguranță în posesiunile tale. Este posibil să întâmpini o schimbare monumentală în ceea ce privește veniturile tale sau să iti asiguri o achiziție care iti susține dorința de stabilitate. Fii atent la ce pofta ta azi, Berbec – poate fi ceva de care ai fost lipsit de ceva vreme.

Horoscop noiembrie 2023. Cele trei zodii care nu trebuie să-şi facă griji cu privire la bani. Cine sunt cei mai norocoși nativi

Taur (19 aprilie – 21 mai)
Ești personajul principal în timpul eclipsei de Lună din această lună, Taur, și pe măsură ce se va desfășura în prima ta casă de auto-exprimare pe 28 octombrie, propriile nevoi și dorințe vor fi plasate în prim-plan. Dacă ai fost excesiv de consumat de relațiile din care faci parte, această lună plină servește drept o oportunitate de a reconsidera ceea ce ai nevoie pentru a te simți cel mai mulțumit. Cum te asiguri că găsești plăcere în viață în mod autonom? Deși conexiunile cu ceilalți sunt importante, vei dori să te asiguri că nu te bazezi prea mult pe alți oameni pentru a te face fericit.

Horoscop chinezesc: Aceste 5 zodii se pot considera NOROCOASE toată luna octombrie

Gemeni (21 mai – 22 iunie)
Pe 28 octombrie, eclipsa de Lună a Taurului îți luminează dorința de a te scuti și de a te deconecta de la lumea exterioară. Ca o zodie curioasa, sociala al zodiacului, uneori treci cu vederea plăcerile pe care le oferă viața ta privată. În această zi, vei fi înclinat să te răsfeți în spatele ușilor închise. Rezerva un masaj sau găteste cina cu cineva drag. Orice îți permite să stai pe spate și să te relaxezi fără presiunile de a fi perceput.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.