Horoscop special: Venus flirteaza în Gemeni. 22 iunie – 17 iulie 2022! Cum se schimbă vibraţia dragostei

 SCHIMBARI IMPORTANTE pentru ZODII, atat pentru cei singuri cat si pentru cupluri, citeşte previziunile pentru următoarea lună.

23 iun. 2022, 00:33
Horoscop special: Venus flirteaza în Gemeni. 22 iunie – 17 iulie 2022! Cum se schimbă vibraţia dragostei

Horoscop special. Venus, planeta iubirii, relatiilor, zeita amorului iese din zodia sa gazda Taur si se instaleaza in Gemenii pusi pe flirt intre 22 iunie pana pe 17 iulie 2022. Cum ne schimba si pe noi in viata amoroasa acest tranzit important de o luna de zile?

Venus in Gemeni vrea sa fie libera, sa se bucure de flirt, sa incerce lucruri noi si sa aiba parte de distractie lejera. Aceasta este energia pe care o vei aduce si tu in relatiile tale. Este un timp minunat pentru socialiare si intalniri cu oameni diferiti. Gemenii, ca semn, apartine elementului aer si este atras de inteligenta, de abilitatea mentala si de conversatiile interesante cu cineva in relatii. Este cel mai social semn zodiacal si vrea sa interactioneze cu cat mai multi oameni diferiti se poate.

Venus in Gemeni vrea sa iti mentii optiunile deschise ca sa fii spontan si sa curgi cu fluxul vietii. Nu te incarca cu prea multe planuri si angajamente pentru ca te vor sufoca.

Horoscop special. Gemenii conduc comunicatiile de tot felul.
Daca iubesti pe cineva, spune-i! Spune verbal, spune pe scris. Exprima-ti iubirea prin cuvinte, texte, videouri, bloguri, poze, postari, facebook, orice… sau chiar si in moduri de moda veche, o scrisoare, o vedere. Este important acum ca cei din viata ta sa stie ca ii iubesti si aceasta luna e cea mai buna perioada de a-ti transmite usor si firesc acest tip de mesaje.

Venus in Gemeni 2022. Se schimba definitia relatiilor. Vezi pentru ce zodii!
Venus in Gemeni flirteaza natural si adora sa se joace si sa tachineze. Pentru ca Gemenii sunt un semn dual, fii pregatit ca oamenii sa spuna una si sa se refere la altceva. Sau poate vrei sa iesi, te aranjezi si in clipa in care ajungi la destinatie sa vrei de fapt sa te duci in alt loc! Oamenii se vor razgandi usor si vor sari de la una la alta precum fluturii.

Petrecerile si alte ocazii sociale vor fi distractive si interesante in acest tranzit. Daca te-ai simtit izolat sau blocat, aceasta perioada se va simti ca o gura de aer proaspat care sa iti permita sa te conectezi cu oamenii in moduri noi si pline de entuziasm. Este minunat acum sa planifici sau sa mergi intr-o vacanta, sa calatoresti, sa vezi locuri noi si interesante.

Horoscop special. Venus conduce nu doar viata amoroasa dar si finantele.
Cand este in Gemeni inseamna ca schimburile de idei pot duce usor la a face produse si servicii generatoare de bani. Acum poti genera bani din surse multiple. Este un timp excelent pentru micile afaceri sau pentru cele aflate la inceput de drum, pentru a veni cu idei care sa genereze venit pasiv.

Venus in Gemeni – previziuni generale pentru CEI SINGURI
Daca esti singur deocamdata, acest tranzit te incurajeaza sa iesi si sa intalnesti oameni noi. Sa nu ai asteptari mari de a intra in relatii pe termen lung ci doar sa iesi cu intentia de a te distra si simti bine. Este mai mult o perioada pentru intalniri sociabile decat pentru relatii serioase, pentru distractie inocenta. Iesi si experimenteaza, intalneste persoane din tot felul de domenii ale vietii asa cum fac Gemenii. Inteligenta si flexibilitatea sunt calitatile cele mai atractive in jocul dragostei acum. Opteaza pentru un look tineresc, jucaus, incitant, care flirteaza si nu se comite. Este momentul sau sa studiezi ce optiuni ai in dragoste, ce idei noi mai apar la orizont si sa vezi ce iti place cel mai mult

Venus in Gemeni – previziuni generale pentru CUPLURI  
Daca esti deja intr-o relatie, acest tranzit iti va oferi oportunitati multiple pentru noi experiente si distractie. Profita de natura curioasa a Gemenilor si vezi ce poti descoperi nou despre partenerul tau. Mergeti intr-o aventura sau vacanta si priveste-ti partenerul intr-o noua lumina. Planifica excursii scurte si placute pentru a va lumina ziua, iesiti seara in oras in locuri noi, citeste si discutati o carte sau un film ori serial, ceva ce vi se pare stimulant intelectual. Asta va adauga condiment si energie noua in relatie, infuzand-o cu bunatati. Este un bun tranzit pentru a reaprinde romantismul intre voi ! Ai grija sa ii dai partenerului suficient spatiu si independenta. Incearca sa traiesti in clipa prezenta si fa lucruri neplanificate fie impreuna fie separat.

Horoscop special. Cum iti afecteaza viata de dragoste Venus in Gemeni in functie de zodie?
Venus conduce iubirea si romantismul si Gemenii sunt zodia cu curiozitati fara limite care nu poate sta locului pentru prea mult timp. Precum un fluture, se va muta din floare in floare, gustand un pic si din una si din alta, stand pe una doar cat conversatia e interesanta si cu conditia ca nimic altceva sa nu ii capteze atentia. Chiar si atunci, discutia trebuie sa fie stimulanta intelectual ca sa mentina interesul lui Venus in Gemeni ! Gemenii se plictisesc repede si la un moment dat atentia incepe sa i se disipe…

Afla care este vibratia generala a dragostei pentru urmatoarele saptamani!

BERBEC: Dragostea este peste tot in jurul tau
Pregateste-te ca viata ta de zi cu zi sa devina mai placuta. Este un tranzit super sociabil pentru tine. Popularitatea iti creste abrupt si se pare ca sunt tot felul de oameni interesanti care iti lumineaza lumea. Poti folosi aceasta perioada de vreme buna ca sa iti promovezi interese, sa ii cresti o noua afacere si sa iti imbunatatesti finantele.
Solo: Dragostea poate fi gasita in propria-ti curte din spate, la scoala, in autobuz, in magazinul din coltul strazii… deci iesi urgent si amesteca-te intre oameni. Dragostea te asteapta la cursuri, la workshopuri, in librarii, in tren si in tot felul de locuri pe care le frecventezi zilnic. O cunostinta te poate introduce cuiva interesant. Un chip familiar poate incepe sa sporovaie cu tine dulci nimicuri. Fii deschis si peste tot !

Cuplu : Invigoreaza-ti viata de amor citind ceva impreuna, mergand impreuna la un curs sau intretinand conversatii interesante. Poti sa improspatezi lucrurile si planificand o seara in oras sau mergand impreuna in scurte calatorii.

 TAUR: Jetoane concrete de iubire…
Venus abia a iesit din zodia ta pe care o si coordoneaza unde te-a scaldat in valuri de iubire si atentie, facandu-te sa te simti cea mai si cea mai persoana. Acum se muta direct in zona ta ce tine de bani, timp in care dragostea iti va vorbi prin posesiunile tale si prin lucrurile pe care ai dori sa le faci sa fie ale tale – fie ca sunt obiecte sau chiar oameni pe care ii simti ca sunt un fel de activ de valoare. Ai grija sa nu cheltui exagerat in afara casei in cautarea iubirii la fundul portofelului tau.

Horoscop 23 iunie pentru toate semnele zodiacului: O zi în care poți rezolva orice problemă
Solo: Este un tranzit in care sa investesti in tine si sa iti arati bunurile de pret. Daca vrei sa atragi un partener care te valorizeaza si pretuieste, trebuie ca mai intai tu sa te valorizezi si pretuiesti pe tine. Ai grija cum trebuie de corpul tau si gandeste-te cu atentie ce consideri a fi valoros la un partener ca sa poti atrage exact tipul de persoana ce ti se potriveste. Magazinele, restaurantele, saloanele de frumusete, firme de asigurari, banci, sala de sport sunt locuri bune sa intalnesti pe cineva nou…

Cuplu: Gemenii conduc mainile deci de ce sa nu inveti sa faci un bun masaj partenerului tau ? Taurul este foarte senzual deci ai putea vedea ca esti inzestrat natural pentru asa ceva. Altceva ce poti face este sa faci servicii persoanei iubite si viceversa pentru ca acum dragostea se masoara pentru tine in termeni cuantificabili. Poti si sa iesi des in oras pentru o masa trasnet, o alta activitate favorita a Taurilor.

 GEMENI: Copilul favorit al iubirii
Tu esti favoritul zeitei iubirii pentru urmatoarele patru saptamani, cu Venus in zodia ta, transformandu-te in cea mai atractiva propozitie a zodiacului. Lookul tau distinctiv si tineresc si alura incitanta devin acum irezistibile si chiar si ochii tai jucausi par mai pusi pe flirt ca oricand… Popularitatea e spre maxim, deci iesi acolo intre oameni si ia ce iti doresti !

Solo: Acum este perioada pe care o asteptai. Zeita iubirii Venus se asigura ca toti ochii sunt pe tine si iti lumineaza cele mai atractive caracteristici. Te simti mai increzator decat de obicei, deci asigura-te ca iesi si te amesteci cu oamenii. Este un timp excelent sa iti improspatezi lookul iar Venus va avea grija sa arati senzational !

Cuplu: Tu detii acum toate atuurile in mana ! Cu siguranta vei arata irezistibil, ceea ce inseamna ca iti poti seduce partenerul din nou si condimenta relatia de iubire cu ceva mai multe jocuri si distractie in doi. Este un timp bun sa iti improspatezi lookul si sa ii reamintesti persoanei iubite ca esti versatil si arati grozav oricum te-ai aranja.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.