Venus in Gemeni 2022. Se schimba definitia relatiilor. Vezi pentru ce zodii!

Imediat dupa solstitiul de vara, planeta iubirii – Venus – isi paraseste locuinta de baza (zodia Taur) pentru a intra in intelectualul Gemeni.

22 iun. 2022, 06:44
Venus in Gemeni 2022. Se schimba definitia relatiilor. Vezi pentru ce zodii!

Venus in Gemeni 2022. Odata mutata in alta zodie, este de la sine inteles ca Venus, planeta iubirii, afectiunii si frumuseti, va schimba tot ce are legatura cu a da si a primi dragoste.

Gemenii, semn de Aer, vin si eu cu natura l or comunicativa, dornica de expansiune mentala si stimulare intelectuala.

Ce inseamna Venus in Gemeni 2022?
Tranzitul lui Venus din 2022 prin zodia Gemeni este influentata de intregul context astral al perioadei. Astfel, Venus intra in Gemeni in 22 iunie si ramane aici pana in 17 iulie. In timpul tranzitului sau, planeta iubirii armonizeaza cu alte planete, aducand noi si noi situatii si provocari in amor si nu numai. In 28 iunie, iubareata Venus primeste binecuvantarea norocosului Jupiter, aflat in Berbec. Jupiter este planeta norocului, a expansiunii si a oportunitatilor, deci beneficiezi din plin de oportunitatile pe care ti le ofera energia lui. Exprima-ti sentimentele fara teama.

Luna urmatoare, in 12 iulie, Venus din Gemeni se „joaca” alaturi de Saturn cel serios din Varsator. Saturn este planeta angajamentului, a dedicarii, a responsabilitatii, deci profita de moment pentru a-ti defini relatiile. Ce e serios si merita pastrat, ce nu e constructiv si trebuie indepartat?

Horoscop 22 iunie 2022. Soarele străluceşte „pe strada” multor zodii
Intalnirea lui Venus cu Neptun din 13 iulie agita spiritele. Desi ambele au legatura cu iubirea, Neptun este mai confuz, combinatia din aceasta zi cu Venus are menirea de a scoate la lumina problemele, nu de a le rezolva. Acum este cea mai buna perioada sa analizezi, sa reflectezi si nicidecum sa reactionezi.

Iata cum se schimba definitia relatiilor pentru zodii, cu Venus in Gemeni 2022.

BERBEC
A spus cineva scrisori de dragoste? Cu Venus in Gemeni 2022 in zona care guverneaza comunicarea, exista un accent si mai puternic pe conexiunea mentala. Daca esti intr-o relatie, s-ar putea sa iti doresti mai mult dialog cu partenerul. Aceasta energie cere sa te exprimi si sa nu-ti fie teama sa spui ce ai pe suflet. Daca esti singur si pregatit de o noua idila, acesta este un moment grozav pentru intalniri.

TAUR
Ce conteaza pentru tine? Pe masura ce Venus se plimba prin Gemeni, s-ar putea sa te trezesti reflectand si mai mult asupra valorilor din viata ta. Daca ai trecut cu vederea cateva semnale de avertizare in cuplu, acum ar trebui sa te ocupi serios de ele. Spune ce vrei si rezolva ce e de rezolvat.

Horoscopul runelor. Se anunţă o săptămână cu beneficii materiale şi amoroase

GEMENI
Sezonul Gemeni poate fi un lucru din trecut, insa toti ochii se intorc asupra ta odata ce Venus intra in zodia ta. Daca esti singur, s-ar putea sa iti fie mai usor sa cuceresti o inima, chiar doua. Este momentul tau sa stralucesti. Concentreaza-te pe nevoile tale si asigura-te ca primesti atentia si energia pe care o meriti in relatiile pe care le ai.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.