Horoscop special. Venus în conjuncție cu Luna Neagră Lilith eliberează pasiuni

Eveniment special: Iubăreața Venus și Luna neagră Lilith se întâlnesc în fabulosul Leu. Ce dorințe nu mai putem reprima?

07 aug. 2023, 10:55
Horoscop special. Venus în conjuncție cu Luna Neagră Lilith eliberează pasiuni

Pe 8 august 2023, Venus se unește cu Luna Neagră Lilith în zodia Leu, apoi face cuadratură cu Uranus din Taur. Acest tranzit este vârful de intensitate al ciclului de 40 de zile de retrograd al lui Venus.

Lilith mai este numită și Luna neagră Lilith pentru că este literalmente neagră. Nu este o planetă sau un asteroid, ci un punct matematic calculat atunci când Luna este la apogeu – sau la cea mai îndepărtată distanță de Pământ.

Cele șase zodii pe care norocul le trage de mânecă în luna august. Acești nativi au parte de belșug și fericire

Deoarece Lilith nu există de fapt în formă fizică – ea guvernează cele mai profunde dorințe reprimate ale noastre, care sunt greu de exprimat în realitatea materială, 3D. Lilith vorbește despre cele mai întunecate părți ale noastre pe care adesea ne este frică să le recunoaștem.

Venus retrograd și Lilith fac cuadratură cu Uranus.
Când ne suprimăm emoțiile (Venus), acestea vor erupe în cele din urmă în moduri fără precedent. Atunci când Venus și Lilith se întrepătrund cu Uranus, ceea ce „ar trebui” să facem nu mai este relevant. Dorința de a ne elibera de convențiile sociale este mai puternică ca niciodată.

Horoscop rune august 2023. GEBO aduce pacea în relații, dar KENAZ este inversată. Atenţie la NAUTHIZ!

Indiferent cât de perturbator ar fi acest tranzit, Venus în conjuncție cu Lilith și în cuadratură cu Uranus va dezvălui ceva foarte important despre cine ești și ce vrei cu adevărat.

Venus în conjuncție cu Luna Neagră Lilith – eliberarea pasiunii
Venus este retrograd în perioada iulie – septembrie 2023. Maximumul de intensitate al acestui retrograd se atinge în perioada 6-9 august, când Venus face conjuncție cu Luna neagră Lilith și cuadratură cu Uranus. Această combinație este atât de puternică, încât ne putem aștepta la un moment intens de liberare a pasiunii. Totul este atât de dramatic (nu în sens negativ), încât se simte ca o eliberare.

 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.