Horoscop special: Venus în Rac până pe 5 iunie 2023. Ce zodii primesc daruri cerești de la planeta iubirii

Atunci când Venus călătorește în semnul spațiului inimii Racului, tinde să ne facă mai sentimentali, mai empatici și poate chiar puțin mai dependenți de cei dragi.

12 mai 2023, 11:13
Horoscop special: Venus în Rac până pe 5 iunie 2023. Ce zodii primesc daruri cerești de la planeta iubirii

Din 7 mai 2023, Venus, planeta iubirii, părăsește Gemenii cei sociabili pentru sensibilul Rac, unde va sta până la 5 iunie 2023. Timp de o lună, planeta echilibrului și a romantismului va influența viața noastră amoroasă și modul în care ne arătăm afecțiunea și ne exprimăm frumusețea interioară.

Iată ce daruri aduce Venus, planeta iubirii, cât timp traversează semnul Racului.

BERBEC
Ești gata să devii sentimental, dragă Berbec? Nu este nevoie să e reții. Continuă să te dedici dorințelor tale, indiferent dacă asta implică să fii foarte confortabil acasă cu partenerul tău sau, dacă ești singur, să explorezi întâlnirile în siguranța propriei tale bule personale. Aceasta ar putea fi, de asemenea, o oportunitate de a-ți hrăni sufletul, chiar dacă aceasta ar putea însemna decorarea propriei case.

TAUR
Venus în Rac îți dă curajul să vorbești din inimă, dragă Taur. Ești un romantic înnăscut, dar ai tendința de a-ți supraraționaliza emoțiile. Racul te inspiră să-ți urmezi intuiția naturală. Acesta este un moment puternic pentru a-ți exprima dragostea pentru cei la care ții, mai ales că planeta comunicării, Mercur, și Soarele sunt în semnul tău în acest moment. Dacă ești singur, ar putea fi un moment pentru a exersa echilibrarea minții tale și a dorințelor inimii.

Numai 4-s norocoase! Zodiile care vor câștiga pe toate planurile până la finalul lunii mai
GEMENI
Care sunt valorile tale când vine vorba de iubire, dragă Gemeni? Venus în Rac atrage atenția asupra materialismului din relațiile tale, fie că este vorba de iubire superficială sau de evitarea a ceea ce contează cu adevărat pentru voi. Raționalitatea ta înnăscută poate trece în plan secund. Dacă vrei să faci o scurtă escapadă romantic du-te. Dacă ești singur, pe de altă parte, ar putea fi un moment liniștit pentru dragoste, dar un moment esențial pentru a te conecta cu dorințele tale profunde. Inspiră-te de la propriile valori și rămâi fidel acestora.

Horoscop WEEKEND 12-14 mai 2023. Mercur iese din retrograd
RAC
Încrederea este de partea ta în timpul acestui tranzit de sprijin, dragă Rac. Acesta este un moment grozav pentru o schimbare de look și pentru a arăta cât mai bine. Venus îți poate da putere să te conectezi mai profund cu partenerul tău și, în cele din urmă, s-ar putea să te simți mai aproape de el ca oricând. Dacă ești singur, siguranța ta poate atrage pe cineva special, deci nu refuza nicio invitație. Vei fi mai fermecător și mai accesibil în general, așa că nu trebuie să-ți faci griji dacă vrei să impresionezi pe cineva. Pur și simplu fii tu însuți!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.