Horoscop special. Venus în Scorpion 2023: 4 decembrie – 29 decembrie. Cum fac fața zodiile energiei debordante și pasionale a iubăreței Venus în intensul Scorpion

Când Venus intră în Scorpion în 2023, fiecare semn al zodiacului va observa. Ce se întâmplă când această planetă tranzitează semnul Scorpionului? Cât de semnificativă va fi această tranzitare pentru semnul tău zodiacal?

04 dec. 2023, 06:00
Horoscop special. Venus în Scorpion 2023: 4 decembrie – 29 decembrie. Cum fac fața zodiile energiei debordante și pasionale a iubăreței Venus în intensul Scorpion

Venus în Scorpion 2023: 4 decembrie – 29 decembrie. Indiferent cât de mult știi în prezent despre astrologie, înțelegerea a ceea ce stelele și planetele au pregătit pentru tine este întotdeauna o idee bună!

Previziuni rune decembrie 2023. Kenaz luminează drumuri, Gebo aduce parteneriate, dar Isa anunţă că e nevoie de o pauză

Venus intră în Scorpion și aduce cu ea o energie obsedantă, devotată, pasională și detaliată.
Pe 4 decembrie 2023, Venus intră în semnul meticulos și intens al Scorpionului. Va rămâne în Scorpion până pe 29 decembrie 2023. Venus va părăsi semnul său de domnie, Balanța, și va intra în apele devotate și obsedante ale Scorpionului. Această tranzitare înseamnă că adâncimea și pasiunea pătrund în relațiile noastre, și probabil într-un mod copleșitor!

Venus guvernează viața noastră amoroasă, creativitatea noastră și modul în care căutăm plăcerea. Finanțele și bucuriile materiale intră și ele în discuție în cazul plasării lui Venus, în special când avem în vedere Venus în Scorpion. Scorpionii sunt conectați la a 8-a casă astrologică, care reprezintă tabuurile, resursele comune (inclusiv banii) și temele transformative. Indiferent unde se află Venus în harta ta astrală, această tranzitare va afecta fiecare semn zodiacal în moduri particulare.

Ce spune numerologia despre sufletul tău! Adam Stavarache a dezvăluit care sunt persoanele care sunt pregătite pentru BOGĂȚIE și FAIMĂ

Semnificația intrării lui Venus în Scorpion
Deși Venus este tehnic în detrimentul său când se găsește în Scorpion, asta nu o oprește pe planeta iubirii să devină intensă în acestă lună. De fapt, când Venus intră în Scorpion în 2023, s-ar putea să simțim cu toții o nevoie pasională și intensă în relațiile noastre. Adâncimea și conexiunile profunde sunt ceea ce caută Scorpionii în toate lucrurile, dar mai ales în dragoste!

Scorpionii sunt, de asemenea, lipsiți de frică în fața temelor întunecate, tabu sau extrem de extreme. Această tranzitare a lui Venus ar putea determina fiecare semn zodiacal să se dedice părților lor ascunse, în special părților care par controversate de abordat. Cu toate acestea, Scorpionii au tendința de a-și ascunde vulnerabilitățile pentru a se proteja, ceva ce poate influența, de asemenea, această tranzitare.

BERBEC

Ca un semn condus și de Marte, nu îți este străină intensitatea, dragă Berbec. Tu și Scorpionul împărțiți această legătură, iar tranzitul lui Venus va face acest lucru și mai clar. Dar cu intensitate vine și nerăbdarea. Exersează pași măsurați și stabili în timpul acestei tranzitații. Adâncimea nu poate fi grăbită, mai ales când vine vorba de dragoste. Vorbește despre pasiunile tale, dar asigură-te că asculți și tu!

TAUR

Tu, dragă Taur, ești condus de Venus. Ca planetă a iubirii și a răsfățului, când intră în semnul fix al Scorpionului, s-ar putea să simți o nevoie de stabilitate în relațiile tale. Cu toate acestea, adevărata stabilitate vine adesea prin momentele vulnerabile. Nu te retrage în timpul acestei tranzitații, chiar dacă pasiunile vor fi în creștere. Arată-ți inima și ființa cel mai sincer – va fi apreciat!

GEMENI

Cineva te va surprinde când Venus intră în Scorpion, dragă Gemeni. Instinctele tale de a te juca sau de a rămâne relaxat în dragoste nu vor fi la fel de puternice în acest timp. În schimb, aprofundează-ți legăturile cu cei care aleg să te asculte atent. Cine observă detaliile tale, intrincăciunile tale? Acestea sunt persoanele pe care ar trebui să le cunoști pe deplin, complet și total în această lună!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.