Horoscop special: Weekend de coşmar, 4 ZODII pot pune capăt relațiilor lor în această săptămână

Săptămâna aceasta ne aduce o mulțime de obstacole interesante, iar ceea ce le face interesante este că vom găsi o cale sensibilă pentru a ocoli fiecare obstacol pe care îl întâlnim în această săptămână.

20 oct. 2023, 14:38
Horoscop special: Weekend de coşmar, 4 ZODII pot pune capăt relațiilor lor în această săptămână

Horoscop special: Există multă pozitivitate în această săptămână, deși să ajungi la „lucrurile bune” este ceea ce va fi important. S-ar putea să descoperim că aceste dezamagiri nu vor dura pentru totdeauna. Săptămâna aceasta ne arată că nu mai putem face parte din ceva ce nu mai considerăm romantic. Săptămâna aceasta este momentul în care ne îndreptăm pentru prima dată spre a ne elibera de relațiile despre care știm că nu pot continua.

Horoscop special: Rac
Ai repetat și repetat acel gând în mintea ta acum, iar în săptămâna aceasta, vei concluziona în sfârșit că există un singur rezultat: trebuie să te desparti de partenerul tau. Dragostea s-a stins cu ceva timp în urmă și, deși a fost o surpriză, deoarece nu ai intenționat niciodată să incetezi să-l iubești, știi adevărul când îl vezi și adevărul este că relația în care te-ai băgat este una care s-ar numi „fără dragoste”. Se întâmplă și nu ești singur.

Zodia norocoasă a lunii noiembrie. Acești nativi se vor bucura de bani, iubire și succes în carieră
Ai făcut tot ce ai putut, la fel și partenerul tău, și chiar dacă nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor tale, este în regulă pentru că în această săptămână te-ai fi decis să mergi mai departe. Transformarea este un impuls și tu, dragă Rac, ești în mișcare.

Leu
Abia acum începi să realizezi că este timpul să închei relația în care te afli. Ți-ai epuizat motivele pentru care ar trebui să continui să încerci, iar în această săptămâna vei ști că nu există motivele rămase. Trebuie pur și simplu să te desparti de cel pe care l-ai iubit cândva, pentru că acesta este singurul lucru care are sens acum.

Horoscop Minerva. Grijă mare cu conturile bancare, eclipsa aduce clarificări financiare şi amoroase

Oricât de greu este să recunoști, știi în inima ta, ei simt la fel ca tine. Niciunul dintre voi nu crește, iar numeroasele tranzite din această săptămână nu fac decât să pună acest lucru în perspectivă. Înoti in nestire și nu mergi nicăieri. Simți că de data aceasta este potrivit să profiti de șansa și să te bazezi pe ideea că ceea ce te așteaptă nu poate fi atât de rău. Ai optimism și încredere în viitor. Săptămâna aceasta, ai pus acea viziune la încercare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.