Horoscop special: Ziua indragostitilor 2023 pentru zodii! Cine are noroc in amor!

Luna este in aventurosul Sagetator, iar planeta iubirii Venus si planeta visatoare Neptun isi dau intalnire a doua zi, in Pesti, prelumgind amosfera romantica si pasionala.

13 feb. 2023, 07:30
Horoscop special: Ziua indragostitilor 2023 pentru zodii! Cine are noroc in amor!

Ziua Indragostitilor din acest an va fi mult mai placuta decat anul trecut. Indiferent daca esti singur sau intr-o relatie, horoscopul tau amoros de Ziua Indragostitilor 2023 are tot ce este necessar pentru a astepta cu nerabdare aceasta zi din acest an.

Daca esti in cautare de romantism, energiile din 2023 sunt mult mai bune pentru asta. Anul acesta, ni se ofera un Sf. Valentin pamantean plin de placeri senzuale si delicii. Luna este in aventurosul Sagetator, iar planeta iubirii Venus si planeta visatoare Neptun isi dau intalnire a doua zi, in Pesti, prelumgind amosfera romantica si pasionala.

Horoscop rune. Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele fiecărei zodii în săptămâna 13 – 19 februarie

Iata horoscopul tau amoros din 2023 pentru Ziua Indragostitilor.
Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)
Ziua Indragostitilor este totul despre a iesi, draga Berbec. Ai o cantitate mare de energie in sectorul socializarii chiar acum, asa ca poate doresti sa iti prezinti partenerul in oras pentru ca toti sa il vada. Luna in Sagetatorul infocat te face sa te simti insufletit si gata de plecare. Daca esti singur, toti ochii vor fi atintiti asupra ta. Petrece timp unde poti fi vazut. Vei arata foarte atractiv pentru altii in acel moment.

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)
Anul acesta, Ziua Indragostitilor va fi despre tine si partenerul tau, draga Taur, intr-un loc in care te simti cel mai confortabil. Luna din sectorul acasa inseamna ca iti vei dori o noapte mai senzuala acasa. Venus, planeta ta conducatoare, se afla in casa a IX-a a calatoriilor pe distante lungi si a locurilor straine. Daca planuiesti o seara romantica, incearca o reteta exotica pe care nu ai gatit-o niciodata pana acum sau un vin dintr-o tara indepartata.

Citește și: Horoscop Cassandra. Două zile de explorat lucruri noi. Se împlinesc vise, se câştigă bani şi experienţe frumoase

Gemeni (21 Mai – 20 Iunie)
Scoate piesa ta preferata de lenjerie, draga Gemeni. Vei avea nevoie de ea in aceasta Zi a  Indragostitilor, deoarece vei avea un grup de planete care iti activeaza Casa Sexului. Arata ca o zi plina de senzualitate. Sari peste cina si mergi direct in pat. Apetitul tau sexual (si atractia) este la cote maxime. Te asteapta o noapte de placere.

Rac (21 Iunie – 22 Iulie)
Semnul Rac se va bucura de o Zi a Indragostitilor mai romantica in acest an. Astrele activeaza zona ta de parteneriat, asa ca anul acesta pare o zi placuta pentru tine. Ar trebui sa profiti comunicandu-i partenerului tau visele si dorintele interioare. Va fi foarte atent si receptiv in acest timp.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.