Horoscop: Sportul potrivit în funcţie de zodie

Dacă vă decideți să începeți să practicați un sport, atunci alegeți-l pe cel potrivit pentru zodia dvs. Specialiștii au realizat un zodiac al sportului potrivit în funcție de semnul dvs.

RomaniaTV.net
20 feb. 2015, 12:21
Horoscop: Sportul potrivit în funcţie de zodie

Sportul potrivit la Berbec

Reprezentantii acestui semn le plac sporturile competitive. Cel mai potrivit sport pentru ei este tenisul sau fotbalul, potrivit imaginea.info.

Sportul potrivit la Taur

Taurilor nu le place sa se antreneze din greu. Cel mai bun exercitiu pentru ei sunt, probabil, de intindere (stretching), precum si yoga. Alergatul nu este cu siguranta potrivit pentru ei.

Citeşte şi Ce ai fost în viaţa anterioară, în funcţie de data naşterii

Sportul potrivit la Gemeni

Acestora le place sa-si foloseasca mintea in timp ce fac sport. Cel mai bun antrenament pentru ei este dans, aerobic si yoga.

Sportul potrivit la Rac

Reprezentantii acestui semn au de multe ori o problema cu motivatie. Le trebuie sa fie instruiti de un antrenor care sa ii impinge in mod constant inainte. Toate sporturile sunt potrivite pentru ei, deoarece nu exista cineva care sa-i motiveze.

Citeşte şi Când vei cunoaşte marea iubire, în funcţie de zodie

Sportul potrivit la Leu

Acest semn zodiacal initial ii place sa fie in centrul atentiei. Toata lumea ar trebui sa se uite la ei cu admiratie. Potrivit pentru lei este dansul salsa, pilates sau yoga.

Citeste continuarea pe imaginea.info.