Horoscop: Spune-mi ce ZODIE eşti, ca să-ţi spun cum RĂCEŞTI

Horoscop: Nativii din anumite zodii au anumite zone sensibile in organism, in functie de astrele care ii guverneaza. Iata ce fel vei raci in acest sezon si cum sa te ingrijesti, in functie de zodia ta!

14 oct. 2015, 13:34
Horoscop: Spune-mi ce ZODIE eşti, ca să-ţi spun cum RĂCEŞTI

BERBEC

Tu oricum suferi destul de des de dureri de cap si migrene puternice, asa ca deja ai inceput sa suferi din cauza schimbarilor bruste de temperatura. Esti si putin meteosensibil, asa ca in fiecare zi ploioasa, te simti tot mai rau si vrei vara inapoi. Pentru ca anotimpul cald nu vine prea curand, tot ce poti sa faci este sa iti mentii singur starea de sanatate la fel ca atunci cand este soare afara: mananca multe fructe si legume, consuma ardei iute si ghimbir, pentru a stimula circulatia (in special in zodia capului) si pentru a intari imunitatea.

TAUR

In acest sezon, sigur vei face laringita. O patesti cam in fiecare iarna, iar explicatia e simpla: taurii sunt predispusi la probleme de sanatate in zona gatului. Ca sa previi aceasta deranjanta afectiune, urmeaza un tratament preventiv pentru a-ti intari imunitatea sau ar fi bun un vaccin antigripal. In plus, poti sa iei cate o lingurita de miere dimineata, pentru gat sau sa bei ceai de menta, care e bun pentru zodia ta!

GEMENI

O raceala netratata poate duce la pneumonie, o afectiune grava la care, din pacate, Gemenii sunt predispusi. Ai mare grija de plamanii tai in sezonul rece si imbraca-te adecvat, renunta la bauturile reci. Vrei sa ai acelasi ritm de viata activ ca si pana acum? Bea ceai de anason si de chimion, care te pune pe piciore instant!

RAC

Racii sunt predispusi la afectiuni de stomac. Asadar, daca esti nativ al acestei zodii ai grija ca un ulcer netratat poate reveni in sezonul rece. Ca sa reglezi tranzitul intestinal si sa ajuti sistemul digestiv, trebuie sa ai mare grija la alimentatie: alege fructe si legume proaspete, mananca varza, care e foarte buna pentru stomac si bea multe ceaiuri.

LEU

Daca stii ca ai probleme cu inima, ai grija caci se pot transforma cu usurinta in insuficienta cardiaca, din cauza unei raceli provocata de temperaturile scazute. Toamna aceasta, Leii trebuie sa aiba mare grija de sistemul circulator, care e extrem de sensibil la schimbarile de afara. Consuma alimente bogate in fier, precum spanacul, fasolea, carnea de vita, orezul si ia suplimente nutritive.

FECIOARA

Chiar daca nu prea racesti, pe tine te pot afecta problemele hormonale, la care zodia ta este predispusa. Pe langa ceaiuri si tratamente recomandate de medicul specialist (care trebuie consultat daca afectiunea este suparatoare!) pe tine te-ar ajuta foarte mult meditatia. Apuca-te de yoga sau acorda-ti, pur si simplu, 10 minute linistite pe zi pentru a te linisti.

Citeşte mai multe pe revista Teo