Horoscop: Surprinde-ţi iubitul cu un cadou sexy, în funcţie de zodia lui

Se apropie Crăciunul şi toată lumea este cuprinsă de întreaga agitaţie provocată de cumpărarea cadourilor. Atunci când dorim ceva pentru noi, poate fi un pic mai uşor de ales, însă în momentul în care trebuie să cumpărăm un cadou pentru o altă persoană, lucrurile se complică.
Romania TV
10 dec. 2013, 10:12
Horoscop: Surprinde-ţi iubitul cu un cadou sexy, în funcţie de zodia lui

Daca trebuie sa-i cumperi un cadou iubitului, astrele iti vin in ajutor si iti arata ce i s-ar potrivi, in functie de zodia in care s-a nascut.

Berbec

Berbecii sunt foarte practici si vor dori sa primeasca cadouri pe care le pot folosi timp indelungat. Sunt atrasi de tot ce e nou pe piata si sunt in pas cu tehnologia, insa daca vrei sa-l surprinzi cu adevarat, ai putea cumpara prezervative cu tematica.

Culorile care i se potrivesc sunt rosu si negru, in caz ca vrei sa ii iei un obiect vestimentar. Poti opta si pentru echipamente sportive sau pentru bilete la un meci de fotbal.

Citeşte şi Câteva idei de cadouri sexy, pentru Sărbători

Idei pentru cadou: aparat de fotografiat, echipament sportiv, puzzle (daca esti in pana cu finantele), un parfum scump, o curea de piele, lenjerie sexy.

Taur

Taurii sunt colectionari desavarsiti, le place calitatea si rafinamentul si opteaza mereu pentru acele lucruri care nu se demodeaza. Daca vrei sa-l surprinzi de Craciun, opteaza pentru o lenjerie sexy si spune-i ca ai un cadou special pentru el. In mod sigur ii vei trezi toate simturile si va da navala sa „despacheteze” cadoul primit. Nativii acestei zodii adora si mancarea, asa ca sigur nu vei da gres cu delicatese frantuzesti, o sticla de sampanie sau o cutie de bomboane fine belgiene.

Citeşte şi HOROSCOP 2014: Ce ZODII vor fi VEDETELE ANULUI

Idei pentru cadou: bijuterii, pietre pretioase, lumanari parfumate, obiecte de decoratiuni interioare, un tablou de bun gust, o cutie de bomboane belgiane, un sal, o jucarie de plus.

Gemeni

Gemenii adora sa le fie pusa la incercare imaginatia. Orice straluceste suficient de tare, sigur ii atrage si ii intriga. Adora varietatea si tocmai de aceea ideal ar fi sa primeasca mai multe cadouri. Cumpara un set de lumanari pentru masaj, pune ceva sexy pe tine si ofera-i un cadou de neuitat.

Citeşte şi Cadouri dorite de bărbaţi care nu te costă nimic

Idei pentru cadou: CD-player, computer, laptop, DVD-player, telefon mobil, obiecte pentru birou (capsator, press-papier etc), webcam, casti cu microfon, un joc de societate, un puzzle, un joc de strategie pentru computer.

Rac

Racii sunt foarte sensibili si tocmai de aceea cadoul pentru ei ar trebui sa aiba, mai degraba, o valoare sentimentala. Poti opta pentru lumanari parfumate si uleiuri pentru masaj, in mod sigur iubitul tau va dori sa fie rasfatat de mainile tale „magice”.

Idei pentru cadou: o tabachera veche, un tablou (ii place orice cadou pentru casa), papuci de casa pufosi, un parfum fresh, o carte din seria „Cum sa iti incepi propria afacere”, o icoana (daca este religios), o amuleta, un CD cu muzica de meditatie.

Află cum să-ţi surprinzi iubitul cu un cadou sexy, în funcţie de zodia lui, pe Ele.ro.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!