Horoscop TAROT 19-25 iulie 2021. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

In aceste carti de tarot se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

20 iul. 2021, 06:30
Horoscop TAROT 19-25 iulie 2021. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT 19-25 iulie 2021.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

HOROSCOP RUNE 19 – 25 iulie. Schimbări radicale pe mai multe planuri pentru acești nativi

Iata care este mesajul saptamanii 19-25 iulie 2021 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:

Horoscop TAROT 19-25 iulie 2021. BERBEC
Marele preot (Hierofantul)

Aceasta carte arata ca faci ceea ce trebuie. Poate ca te zbati intr-o situatie si nu stii daca e bine sau nu ce faci. Cu aceasta carte ai primit raspunul. Hierofantul este despre spiritualitate, tot ce tine de traditional, regilie, spiritualitate. Poate fi o contradictie ideea ta de spiritualitate si ideea de a face „Ce trebuie!” si ceea ce cred ceilalti.

Respecta-ti credintele. Regulile tale sunt ale tale si nu trebuie sa dai socoteala pentru ele. Incepe un ritual nou, cum ar fi sa mergi cu prietenii la un film in fiecare a treia duminica.

Horoscop TAROT 19-25 iulie 2021. TAUR
7 de bate

Aceasta carte semnifica sfidarea, apararea, agresiunea, convingerea si valoarea. Agresiunea si apararea sunt reprezentate de cele 7 bate, ca doua parti ale aceleiasi monede. Poti fi intr-un conflict, intr-o competitie. Unele batalii merita sa fie purtate, altele nu. Trebuie sa verifici daca o lupta merita efortul, este in folosul scopului tau sau nu. Daca raspunsul este DA, atunci trebuie sa fii mai indraznet, mai agresiv. Aceasta carte iti cere sa iei pozitie, sa schimbi energia si sa-ti sustii cu tarie credintele. Daca raspunsul este NU, atunci nu-ti irosi energia.

Horoscop BANI si SUCCES 20-25 iulie 2021. Influente in casa banilor!

Horoscop TAROT 19-25 iulie 2021. GEMENI
3 de cupe

Aceasta carte simbolizeaza celebrarea, prietenia, creativitatea, colaborarea.  Cartea infatiseaza trei fete tinere care danseaza in cerc, tinand in aer, deasupra capului, cate o cupa, ca si cand ar toasta si ar celebra un succes. Ele se uita una la cealalta cu apreciere, onoare si respect si pare ca sunt legate de o conexiune emotionala, de o prietenie temeinica. Este ca si cand una se ridica pe cealalta, iar toate trei celebreaza succesul grupului. Pamantul este plin de flori, fructe, dovleci, simbolizand abundenta recoltei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.