Horoscop TAROT 21-26 septembrie 2021. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii. Ce veşti aduce cavalerul cu pentagrame

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea.

21 sept. 2021, 10:52
Horoscop TAROT 21-26 septembrie 2021. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii. Ce veşti aduce cavalerul cu pentagrame

Horoscop TAROT.

Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata care este mesajul saptamanii 20-26 septembrie 2021 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:

Horoscop TAROT. BERBEC
4 de pentagrame

Aceasta carte ilustreaza un barbat asezat pe scaun, dincolo de granitele orasului sau natal. Bratele sale sunt infasurate strans in jurul unei monede, de parca se teme ca o poate pierde daca slabeste stransoarea. El echilibreaza un alt pentacle pe cap, impiedicandu-I legatura cu spiritual, iar alti doi stau in siguranta sub picioare. In mod clar, nu vrea ca nimeni sa-i ia monedele. Cu toatea acestea, pentru ca este atat de atasat de bani, nu se poate misca si nu poate merge nicaieri. Nu are cu cine vorbi, nici macar cu prietenii sau membrii familiei sau comunitatea din spatele lui. Omul este blocat intr-un singur gand: bogatia.

Horoscop toamna 2021. Ce zodii îşi găsesc sufletul-pereche, ce zodii intră în „carantină”

Horoscop TAROT. TAUR
8 de spade

Aceasta carte ilustreaza o femeie legata la ochi, incojurata de 8 sabii. Pare ca acestea o prind in loc, simbol al gandurilor, credintelor si al mentalitatii limitative care o impiedica sa avanseze. Cu toate acestea, daca femeia si-ar lua de pe ochi valul, si-ar putea da seama rapid cum scapa din acesta situatie. Asadar, eliberandu-se de credintele limitative si bazandu-se pe intuitia nativa, poate vedea dincolo de ceea e la prima vedere.

Horoscop TAROT. GEMENI
Steaua

Steaua aduce speranta si credinta reinnoite si sentimentul ca esti cu adevarat binecuvantat de Univers. Intri intr-o faza panica, iubitaore din viata ta, plina de energie calma, stabilitate mentala si o intelegere mai profunda atat a ta, cat si a celorl din jurul tau . Acesta este un moment de dezvoltare personala semnificativa deoarece esti gata sa primesti numeroasele binecuvantari ale Universului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop TAROT ZILNIC marti 21 septembrie 2021. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii
Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Horoscop Mariana Cojocaru toamnă 2021: Vine Mercur retrograd cu conflicte, probleme de sănătate, trădări în dragoste

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de marti 21 septembrie 2021 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic BERBEC
Cavalerul de pentagrame

Aceasta carte simbolizeaza  rutina, eficienta, conservatorismul, abordarea metodica. Cineva pune mare pret pe valorile materiale, insa nu isi indreapta ambitia spre obtinerea acelor bunuri. Mai mult, acumularea averilor se face in detrimentul dezvoltarii sprituale.

Horoscop tarot zilnic TAUR
Steaua

Te-ai trezit cu un spirit luminos, plin de viata, care va indeparta orice urma de nor din mintea ta. Acum este momentul sa rezolvi acele probleme de care iti era frica sa te apropii. Nu sta prea mult pe ganduri, este una din acele zile cand poti reusi tot ce ti-ai propus.

Horoscop tarot zilnic GEMENI
Echilibrul

Pentru a reusi tot ce ti-ai propus, nu trebuie decat sa-ti pastrezi echilibrul. Nu exagera cu nimic. Ai nevoie si de pauze si odihna, ai nevoie si de relaxare si distractie. Indiferent cat tintesti de sus, gaseste-ti si obiective pe care sa le poti atinge cu usurinta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.