Horoscop TAROT 28 septembrie – 3 octombrie 2021. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Iata care este mesajul saptamanii 27 septembrie – 3 octombrie 2021 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot. Citeşte horoscop tarot pentru fiecare zodie.

28 sept. 2021, 07:09
Horoscop TAROT 28 septembrie – 3 octombrie 2021. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii
Horoscop tarot 8 decembrie 2020

Horoscop TAROT.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata care este mesajul saptamanii 27 septembrie – 3 octombrie 2021 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Tensiuni în cuplu, Mercur retrograd aduce cumpene mari
Horoscop TAROT. BERBEC
 Spanzuratul

Aceasta carte simbolizeaza pauza, capitularea, renuntarea, perspectivele noi. Spanzuatul infatiseaza un barbat atarnat cu capul in jos, suspendat de o cruce de lemn. El vedea lumea dintr-o cu totul alta perspectiva. Expresia faciala este calma si serena, sugerand ca aceasta pozitie suspendata este o alegere a sa. In jurul capului se vede o aura  stralucitoare, semn al ideilor noi sau al iluminarii. Piciorul drept este legat de crucea de lemn, insa piciorul stang este liber si indoit in spatele celui drept. Armele sunt incrucisate la spate, formand un triunghi inversat. Barbatul poarta pantaloni rosii simbolizand pasiunea si corpul fizic si o camasa albastra, simbolizand cunoasterea. Spanzuratul este cartea renuntarii la sine, „spanzurarea” simbolizeaza sacrificiul in scopul obtinerii unor rezultate mai bune.

Horoscopul zilei marţi 28 septembrie 2021. Pregătit să schimbi vitezele?
Horoscop TAROT. TAUR
5 de cupe

Aceasta carte iti reaminteste ca este foarte important pe ceea ce te concentrezi in viata ta. De acest lucru depinde calitatea vietii tale. Pe ce alegi sa te concentrezi de aici incolo? In majoritatea pachetelor de carti de tarot, pe 5 de cupe este infatisata o figura trista, abatuta, cu trei dintre cele cinci cupe daramate si numai doua in picioare. Mesajul este unul clar: regretul. Dar ar trebui sa iti para rau dupa „laptele varsat” sau sa te concentrezi pe ce ti-a mai ramas? Ai ce alegi!

Horoscop TAROT. GEMENI
 2 de spade

Acesta carte simbolizeaza parteneriatul si echilibrul. Ea iti arata ca ai nevoie sa dai si sa primesti. Nimeni nu are intotdeauna dreptate 100%. Ia in calcul care sunt situatiile sau relatiile din viata ta in care ai nevoie de echilibru.

2 de spade iti transmite mesajul ca parteneriatul actual va merge cel putin la fel de bine ca si pana acum. Indiferent ca este vorba de unul romantic sau de afaceri. Totusi, ar trebui sa sporesti angajamentul si sa le echilibrezi, astfel incat sa nu neglijezi un partener in favoarea celuilalt. Comunica mai mult. Nimic nu se poate obtine fara efort.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.