Horoscop TAROT 5 DECEMBRIE 2020. Probleme în weekend

Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii

RomaniaTV.net
05 dec. 2020, 12:14
Horoscop TAROT 5 DECEMBRIE 2020. Probleme în weekend

Horoscop TAROT 5 DECEMBRIE 2020. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Prognoza meteo pentru luna decembrie. Cum va fi vremea de Sărbătorile de iarnă
Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de SAMBATA 5 DECEMBRIE 2020 pentru fiecare zodie!
Horoscop TAROT 5 DECEMBRIE 2020 BERBEC
Cavalerul de bate (inversata)

Cartea simbolizeaza energia, pasiunea, actiunea, aventura, impulsivitatea. Daca iti apare inversata, ea aduce la lumina o caracteristica ce nu-ti place la tine. Vezi ce poti corecta. De asemenea, poate sa-ti transmita mesajul ca o anumita credinta te tine pe loc. Daca vrei sa inaintezi, descopera despre ce e vorba!

Horoscop TAROT 5 DECEMBRIE 2020 TAUR
Luna

Ai obiceiul de a te pune sub stres si presiune mai mult decat orice alta persoana din jurul tau. Nu trebuie sa te pedepsesti cand gresesti. Invata ce ai de invatat si mergi mai departe, fara sa devii obsedat de ceea ce ai fi putut face si n-ai facut. E trecut, e istorie, ai grija sa nu se repete! Fii cel mai bun prieten al tau, incurajeaza-te, da-ti aripi!

Horoscop TAROT 5 DECEMBRIE 2020 GEMENI
Turnul

Daca apar probleme astazi, cel mai probabil sunt cauzate de neatentie. Asa ca, fii precaut! Acorda atentie detaliilor, chiar daca ti se par nesemnificative.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Etalare zilnica RUNE mistice SAMBATA 5 DECEMBRIE 2020. Mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 5 DECEMBRIE 2020.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – Eihwaz: Runa Eihwaz poate anunta o schimbare majora in viata. Poate pleci la facultate, poate te casatoresti, poate te pensionezi sau poate iti schimbi locul de munca. Aceasta schimbare iti poate da un sentiment de nesiguranta, insa, usor-usor, te poti acomona cu intreaga situatie.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – EHWAZ. Aceasta runa este simbolizata de doi cai si inseamna miscare. Orice miscare faci impreuna cu cineva ca echipa in aceeasi directie duce la multe realizari si la rezultatele dorite. Deseori este o aventura in necunoscut dar curajul de a face miscarea aduce recompense. Energia runei este conectata cu zeii Frey si Freya. Ti se vestesc noi contracte ce aduc asocieri benefice sau o mutare intr-o noua locatie. Intelegerile stabilite vor duce la beneficii.

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – GEBO : Aceasta runa semnifica un parteneriat in orice forma ar fi. Daca este o situatie personala, probabil partenerul tau, mesajul este ca poti construi o relatie adevarata. Este dificil de spus care va fi relatia, familie, iubire sau prietenie. Dar aceasta persoana doreste alianta cu tine. Runa indica posibilitatea unei relatii sincere si fructuoase. Daca te gandesti la o situatie de munca, sa stii ca succesul este legat de activitati in parteneriat. Cauta aliati si actionati ca o echipa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...