Horoscop TAROT 8-14 noiembrie 2021. Mesajele ingerilor si al CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea.

09 nov. 2021, 06:24
Horoscop TAROT 8-14 noiembrie 2021. Mesajele ingerilor si al CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT

. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata care este mesajul saptamanii 8-14 noiembrie 2021 extras pentru fiecare zodie prin cartile de tarot:

Horoscop TAROT. BERBEC
Marea Preoteasa

Aceasta este simbolul iluminarii spirituale, al cunoasterii divine si al intelepciunii. Marea Preoteasa vine sa-ti arate ca ai ocazia sa accesezi cunostinte profunde, aflate in interiorul sufletului tau, pe care nu trebuie decat sa le aduci la suprafata. Acum este momentul sa iti asculti intuitia. Raspunsurile pe care le cauti se afla in interior. Adevarul, „cunoasterea profunda” nu sunt afara, ci in interiorul tau. Permite-i Marii Preotese sa iti devina calauza in timp ce te aventurezi in subconstient. Conecteaza-te cu intuitia si Sinele Inalt prin meditatie, vizualizari, calatorii samanice.

Horoscop TAROT. TAUR
3 de bate

Cartea simbolizeaza oportunitatile numeroase de a-ti largi orizontul prin studio, calatorii, afaceri. Fii mai constient de aceste sanse care ti se ofera. Ramai angajat pe drumul tau si pregateste-te sa te extinzi dincolo de zona ta de confort. Este timpul sa gandesti maret. Ia in considerare si faptul ca poti deschide usa catre mai multa dezvoltare prin autoexplorare. Vizeaza dincolo de limitarile tale. Accepta-ti viziunea si fii increzator ca vei reusi sa ajungi acolo.

Horoscop TAROT. GEMENI
5 de bate

Aceasta carte inseamna, deseori, competitie. Poate fi in cariera, dar si in amor. Nu-ti fie frica de competitie. Trebuie sa stii ca ai ceva de oferit si poti iesi in castig. Cand iti apare aceasta carte trebuie sa ai incredere in fortele proprii. Sa fii mai puternic ca niciodata. Tine capul sus, ai incredere ca vei ajunge in momentul potrivit la locul potrivit. Poate ca te gandesti sa faci o schimbare in cariera. Daca da, ai toate sansele sa fie o miscare de succes.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop BANI si SUCCES 8-14 noiembrie 2021. Oportunitati pentru multe zodii, martea nu sunt trei ceasuri rele pentru toti

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI zodii 8-14 noiembrie 2021
Iata mesajele de la ingerii pazitori ai fiecarei zodii pentru saptamana 8-14 noiembrie 2021.

Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire, care nu sunt limitati in timp si spatiu deci te pot ajuta permanent, indiferent de marimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.

Daca vrei ajutorul ingerilor zodiei tale, cere-le asta ! Ai incredere in echipa ta de ingeri ! Este foarte sanatos sa traiesti cu credinta ca esti sustinut de o putere mai mare decat tine, ca esti indrumat pentru ca orice faci si oriunde mergi sa ti se intample ce e mai bine pentru tine. Insa pentru a beneficia de acest suport, e nevoie sa le permiti, sa te deschizi, sa crezi, sa primesti.

Horoscop karmic 8-14 noiembrie 2021. Ce zodii primesc veşti proaste, ce zodii sunt norocoase

Afla mai multe despre ingerii pazitori ai semnelor zodiacale aici, ca sa vezi ca nu esti singur niciodata!
Ingerii tai pazitori sunt mereu alaturi de tine, chiar daca crezi sau nu. Iata aici care sunt cele mai uzuale semne prin care recunosti ca esti calauzit si protejat de echipa ta personala de ghizi, invatatori si ingeri.

Una din formele prin care ingerii pazitori iti transmit un raspuns sau un mesaj la o intrebare sau un subiect ce te framanta sau preocupa, este prin cardurile ingerilor pazitori. Acestea sunt o cale straveche, confirmata de vreme, de a lua legatura cu ingerii si calauzitorii spirituali. Ele sunt pe deplin sigure pentru ca atrag doar energia cereasca plina de iubire a mesagerilor prin Legea atractiei divine.

Mesaj pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
ORGANIZEAZA-TE PENTRU SUCCES

Nu lasa cuvantul „organizare” sa te intimideze, pentru ca este pur si simplu doar un mod pentru tine de a-ti asigura claritatea scopului tau. Organizarea gandurilor, activitatilor, spatiului de muncit si de trait si a banilor te vor ajuta sa iti stii si sa iti planifici urmatorii pasi.

Acest mesaj iti este trimis de inferi ca sa ti se reaminteasca de cruciala importanta a organizarii muncii si spatiului de trait precum si a programului si agendei tale. Lipsa de organizare poate duce la sentimentul de coplesire in activitati normale de viata. Ti se poate parea ca ce ai de facut este prea mult pentru tine. Ai putea sa uiti informatii importante din munca ta, cu efect negativ asupra abilitatii de a te calma, a te centra, a vizualiza … toate fiind aspecte critice ale succesului muncii tale.

Organizarea inseamna doar sa ai un sens al ordinii in viata ta. Poate sa fie asa de simplu precum a tine un calendar cu tot ce ai de placut si facut, apoi sa bifezi ori de cate ori mai faci cea. Dupa ce te organizezi, observa cat de clara iti simti mintea. Simte usurinta spiritului despre noua ta realitate. Fii atent la nivelul de stres si cum acesta scade notabil.

Daca simti ca deja esti organizat, verifica si vezi daca nu cumva esti excesiv de organizat. Nu cumva esti in extrema cealalta, petreci prea mult timp sa te organizezi, sa cureti, sa fie totul excesiv de pus la punct ? Daca da, ingerii iti reamintesc ca aceasta este o tactica de amanare de la ego. Este bine sa fii ordonat si sa fie totul clar, insa nu pana la punctul de a nu face treaba necesara ca sa vina abundenta spre tine.

Mesaj pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie – 20 mai)
DARUIESTE SI VEI PRIMI

Daruieste cu bucurie oamenilor sau organizatiilor care te inspira si sustin spiritual si sa stii ca vei fi recompensat generos in moduri miraculoase de care nu stii inca. Timpul, resursele, banii sau alte resurse pe care le donezi iti vor asigura o multiplicare a energiei tale pozitive si a tot ceea ce vine spre tine bun.

Acest mesaj iti reaminteste ca a da si a primi sunt doua parti ale aceleiasi energii. Daca te-ai simtit blocat in ultimul timp ca si cum eforturile tale nu au fost recompensate, inseamna ca este timpul sa inversezi fluxul de energie. Deseori ne blocam cand focusul nostru este doar pe a primi si pe „Ce pot avea eu de aici?”. Ca sa rasucesti asta, focuseaza-te pe intrebarea „Cum pot servi?”. Un mod de a deschide fluxul abundentei este sa dai tu ceea ce doresti sa primesti. Asadar, ca sa ai mai mult timp, volunariaza pentru o cauza care merita. Daca vrei mai multa iubire, ofera tu mai multa iubire altora. Ca sa manifesti produse materiale dorite, doneaza tu obiecte ce nu iti mai folosesc. Ca sa primesti bani, fa un cadou financiar spre destinatia ghidata divin.

Zeciuirea este practica de a da 10% din veniturile tale spre o directie spirituala sau spre un scop caritabil benefic planetei. Zeciuirea este o recunoastere ca toate formele de abundenta vin de la Dumnezeu. Returnand un procent din bani inapoi de unde au venit prin sustinerea unor cauze, tu declari in Univers ca sursa ta de prosperitate nu e jobul, guvernul, patronul ci Creatorul tau. Cand recunosti acest adevar spiritual, tu descui barierele abundentei si permiti fluxului infinit destinat tuturor sa vina la tine.

Cheia este sa daruiesti cu inima deschisa si bucuroasa, fara sa te astepti la nimic in schimb. Universul se asgitua ca totul se echilibreaza in cel mai bun mod posibil, deci nu te preocupa tu despre reciprocitate. Cu cat te deschizi mai mult spre a da si a primi, cu atat mai usor vin spre tine toate formele de abundenta.

Mesaj pentru nativii din zodia GEMENI (21 mai – 20 iunie)
POZITIVITATE, CREDINTA SI OPTIMISM

Tu deschizi usa experientelor pozitive si oportunitatilor prin asteptarile tale pozitive si energia ta. Nu permite energiei negative sau blocajelor temporare sa interfereze cu drumul pe care te afli. Mentine-ti credinta si mergi tot inainte !

Acest mesaj vine spre tine ca o reamintire ca Dumnezeu si Universul sunt de partea ta. Singurul sabotor ti-a fost ingrijorarea. Asadar, o simpla schimbare de perspectiva spre credinta va duce si la o schimbare a abundentei tale spre mai bine. Daca ai nevoie, roaga-te pentru ajutor sa ti se ridice ingrijorarile si sa iti fie inlocuite cu optimism.

Tine minte ca Dumnezeu este sursa ta pentru tot si ca El are mereu grija de tine si de cei dragi tie ca un parinte iubitor ce este. Dumnezeu insa iti respecta si alegerile facute cu liberul tau arbitru. Asadar, daca ai facut afirmatii negative despre banii tai sau despre orice alt domeniu, divinitatea nu se amesteca intrucat se considera ca asta doresti sa experimentezi in calatoria ta.

Ai incredere in intelepciunea infinita a lui Dumnezeu ca deja exista solutiile cele mai bune pentru tine. Vei primi aceste solutii ca idei si intuitie atunci cand te vei relaxa, ca sa poti auzi mai bine vocea divina.

Pozitivitatea este in mod special de mare folos cand incerci sa manifesti mai multa abundenta. Banii sunt doar o energie si vrei sa atragi cat mai multa asemenea energie spre tine. Asa cum si tu esti reticent sa petreci mult timp in preajma oamenilor negativi, la fel si banii sunt reticenti sa vina spre oamenii care au o energie negativa. Este valabil pentru orice forma de abundenta. Spre exemplu, daca incerci sa manifesti abundenta sanatatii in viata ta, vorbeste si gandeste pozitiv despre ea si vei avea un efect mult mai mare decat varianta negativa si plina de indoieli si frici. Energia din spatele oricaror cuvinte si ganduri pozitive poate schimba orice situatie spre mai bine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.