Horoscop karmic 8-14 noiembrie 2021. Ce zodii primesc veşti proaste, ce zodii sunt norocoase

Săptămâna cuprinsă între 8 și 14 noiembrie 2021 este una plină de nebuloase. Se pot ivi conflicte de la nimic și pot apărea o serie de probleme în zona sentimentală.

07 nov. 2021, 22:37
Horoscop karmic 8-14 noiembrie 2021. Ce zodii primesc veşti proaste, ce zodii sunt norocoase

Horoscop karmic 8-14 noiembrie 2021. Conform celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 8-14 noiembrie 2021, zodiile de apă vor primi o serie de vești proaste, fapt pentru care trebuie să schimbe din mers anumite strategii.

Horoscop karmic iarna 2021. Zodiile cu noroc mare de Sărbători, primesc sărutul sub vâsc şi multe cadouri
Mai multe zodii vor lua decizii grele, însă necesare pentru un viitor liniștit.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) primesc niște vești neplăcute, care le poate afecta liniștea. Racii se îngrijorează cu privire la situația unui apropiat. Poate fi vorba despre un prieten drag sau cineva din familie.

Scorpionii se lovesc de prejudecățile colegilor la locul de muncă. Se simt puși la zid, motiv pentru care trebuie să schimbe radical tactica. Întotdeauna au un as în mânecă.

Cât despre Pești, aceștia primesc vești proaste de la cineva aflat peste hotare. Anumite certitudini pe care le aveau devin complet anulate.

Mihai Voropchievici a citit în RUNE. Care sunt zodiile care NU au datorii karmice

Zodile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) muncesc la capacitate maximă pentru că vor să strângă bani pentru ceva măreț. Gemenii au tot felul de planuri despre care nu vor să vorbească, fiind ceva mai superstițioși.

Balanțele construiesc relații frumoase de prietenie la locul de muncă și se fac plăcute și de către șefi. Vărsătorii nu duc lipsă de idei, ba dimpotrivă. Cei din jur se miră de unde au atâta imaginație!

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o săptămână fără evenimente majore. E una din cele mai liniștite perioade din acest an. Atenție, însă! Este liniștea dinaintea furtunii, mai ales pentru Berbeci.

Leii și Săgetătorii se bucură de compania persoanelor la care țin foarte mult și primesc multe dovezi de afecțiune.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) dau de tot felul de cârcotași și își pot ieși din minți.

Taurii și Fecioarele se pot enerva din orice în perioada care vine. Nu mai au răbdare să asculte tot ce spun cei din jurul lor, pentru că au sentimentul că își pierd timpul cu lucruri inutile.

Capricornii sunt, culmea, ceva mai concilianți, ei fiind de obicei recalcitranții de serviciu. Un eveniment apărut în viața lor îi va face să vadă lucrurile cu mai multă detașare.


loading...