Horoscop tarot duminică 21 ianuarie 2024. Moment grele pentru Tauri, vin bani mulţi pentru Raci

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin.

21 ian. 2024, 09:11
Horoscop tarot duminică 21 ianuarie 2024. Moment grele pentru Tauri, vin bani mulţi pentru Raci
Horoscop tarot duminică 21 ianuarie 2024. Moment grele pentru Tauri, vin bani mulţi pentru Raci

Horoscop tarot duminică 21 ianuarie 2024. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Citeşte şi: Horoscop săptămânal rune pe zodii, 22-28 ianuarie 2024. EHWAZ inversată aduce tensiune pentru Berbeci, SOWULO vine cu succes pentru Lei

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de duminica 21 ianuarie 2024 pentru fiecare zodie:

BERBEC

Nebunul

Poate fi una din acele zile in care esti confuz, naiv, nu stii ce se intampla in jurul tau. Nu e o zi in care sa risti inutil. Mai bine fii precaut ca sa nu platesti mai mult decat iti permiti.

TAUR

7 de bate

Actioneaza decisiv impotriva agresiunii. Fii gata sa-ti aperi pozitia. Arata forta in fata fortelor aparent coplesitoare, pentru a nu fi considerat victima sigura. Aceasta carte poate trimite mesajul despre un teritoriu familiar pe care cinevrea sa-si arate o anumita pozitie. Apara-ti drepturile si nu te lasa doborat.

GEMENI

Asul de cupe

Imagineaza-ti aceasta cupa ca si cand ar fi Sfantul Graal. Ai tras cartea norocoasa. Ai primit un dat spiritual care te face sa simti bucura, multumirea, abundenta spirituala. De asemenea, cartea poarta mesajul fertilitatii. Fie proiectele tale aduc roade substantiale, fie se mareste familia.

Citeşte şi: Horoscop Mihai Voropchievici 22-28 ianuarie 2024. Complicaţii pentru Berbec, săptămână de vis pentru Scorpion

RAC

Regina de pentagrame

Vin bani. Fie o marire de salariu, fie un bonus binemeritat. Incearca sa economisesti aceti bani pentru a-ti mentine un flux de numerar puternic. Nu iti face cadouri frivole si nu baga banii acestia in reparatii si redecorari.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.