Horoscop TAROT FEBRUARIE 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT FEBRUARIE 2021. Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

31 ian. 2021, 12:48
Horoscop TAROT FEBRUARIE 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT FEBRUARIE 2021.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna FEBRUARIE 2021 se anunta una bogata pentru toate zodiile.
Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop TAROT FEBRUARIE 2021  BERBEC
Valetul de spade, 7 de spade, 4 de cupe

Nu esti multumit cu anumite aspecte ale vietii tale si esti pregatit de o schimbare. Profita de orice oportunitate iti apare in cale. Incearca sa nu te impotrivesti, asa cum esti obisnuit de multa vreme. In viata profesionala este posibila, de asemenea, o noua shcimbare. Gaseste-ti puterea si actioneaza. Ai putea sa iti cresti veniturile din mai multe surse.

Horoscop TAROT FEBRUARIE 2021 TAUR
Valetul de pentagrame, 3 de bate, 7 de pentagrame

Priveste-ti gradina cum rodeste! Ai tot sapat, ai tot sadit, ai avut grija tot, iar acum este vremea sa culegi roadele. Fii pozitiv si mandru de ceea ce ai realizat. In viata profesionala se anunta parteneriate si proiecte care te vor ajuta sa cresti. In dragoste, adevaruri ies la iveala si relatia capata consistenta. Daca esti singur, o calatorie iti poate aduce jumatatea mai aproape.

Horoscop Rune pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici. Aceste zodii fac schimbări pe toate planurile
Horoscop TAROT FEBRUARIE 2021 GEMENI
Spanzuratul, Imparatul, Puterea

Ai facut o multime de sacrificii in ultima vreme si altele vor veni in continuare. Vestea buna este ca vei putea sa mentii armonia pe care ti-o doresti si care iti aduce implinirea sufleteasca. Comunicarea poate fi la nivel inalt daca esti mai intai sincer cu tine insuti, apoi cu restul lumii. Se anunta cateva calatorii care sa te relaxeze, dar si niste proiecte care sa ridice putin stacheta veniturilor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.