Horoscop TAROT pentru Luna plina in Gemeni

Sunt situatii in viata din care nu vei culege nimic bun, nu vei avea nimic de castigat, nu se va intampla nimic. Aceasta poate fi o veste buna sau poate fi o veste proasta, depinde cum te pozitionezi. Daca te ingrijorezi cu privinta la ceva din trecut, cartea iti transmite mesajul ca ce a fost a fost, nu are rost sa te mai stresezi.

28 nov. 2020, 09:31
Horoscop TAROT pentru Luna plina in Gemeni

Horoscop TAROT pentru Luna plina in Gemeni din 30 noiembrie 2020. Luna plina in Gemeni de luni este insotita de eclipsa in penumbra. Nu am mai avut acest tip de eveniment astral si astrologic in ultimii 8 ani, iar acest lucru il face cu totul special. Citeste mai multe aici.

Luna plina in Gemeni  – semnificatii
Luna plina in Gemeni iti reaminteste cat de important este sa spui adevarul. Dar nu uita, cuvintele au consecinte si impact asupra ascultatorului. Trebuie sa fii diplomat si sa nu comiti indiscretii. Raspunsurile pe care le cauti vor veni curand. Problema cu care te confrunti se afla a o discutie-doua distanta de a fi rezolvata. Daca e ceva legat de dragoste, un flirt ti-ar putea oferi raspunsul rapid. Daca este ceva legat de o cearta in cuplu, tine minte ca prea multe acuze nu te vor aduce acolo unde iti doresti. Cuvintele au o putere foarte mare, de aceea trebuie sa le alegi cu atentie. Cuvintele pot fi arma sau remediu magic. Doar de tine depinde ce alegi. Cand este Luna plina in Gemeni este nevoie de acea discutie serioasa care sa aduca lumina, insa trebuie sa-ti mentii calmul. Sa fii mai putin superficial si mai profund pentru a gasi adevaratele sensuri.

Prognoza de Sărbători. Cum va fi de Crăciun şi Revelion. Vom avea zăpadă?
Cu Luna plina in Gemeni, totul este despre discutii, despre evenimente sociale. Caci asa sunt Gemenii, comunicativi, sociabili, petrecareti. De asemenea, este o buna oportunitate sa incepi sa inveti ceva nou, caci curiozitatea este o alta caracteristica puternica a Gemenilor.

Horoscop TAROT BERBEC
Ai curaj si fa prima miscare!

Acum este momentul sa fii curajos, chiar arogant. Ia-ti viata in propriile maini si mergi inainte cu determinare si o buna organizare. Ai nevoie de aceste calitati pentru a te pozitiona intr-o zona favorabila. Mesajul te poate pune la incercare: cat de mult iti doresti acest lucru, cat de mult te ingrijoreaza situatia. Dar sugereaza sa fii mai putin pasiv si sa actionezi. Daca chiar iti doresti nu anume lucru, fa si ceva ca sa-l obtii. Construieste-ti destinul!

Semnificatii suplimentare: fii curajos si urmeaza-ti inima, evita abandonul sau graba, actioneaza acum.

TAUR
Ramai fidel viziunii tale!

Exista doua mesaje principale ale acestei carti, in functie de situatia care te caracterizeaza. Poate ca ai nevoie sa fii ferm intr-o anumita pozitie care respecta principiile tale de viata. Sau poate ca esti blocat intr-o anumita situatie si trebuie sa gasesti o cale de iesire. Indiferent care ar fi situatia ta, raspunsul este ca incapatanarea iti face bine. Pentru ca daca vrei cu adevarat ceva sau daca vrei sa iesi cu adevarat dintr-o situatie, perseverenta te ajuta. Nu renunta la ceea ce vrei. Ramai fidel viziunii tale! Pana la urma vei reusi!

Semnificatii suplimentare: ai rabdare si credinta, cauta solutii, nu bate pasul pe loc, o relatie de serviciu sau pasionala va fi pusa la incercare.

Horoscop TAROT GEMENI
Nu e nimic batut in cuie!

Ceva este in derulare, nu este definitivat inca. Orice, oricand se poate schimba. Acest lucru poate insemna si ca tu ai spatiu de manevra si poti face lucrurile sa fie in favoarea ta.  Daca nu esti multumit cu situatia in care te afli in acest moment, inseamna ca poti actiona ca sa schimbi ceva. Sau poate, in acest moment, traversezi o perioada de instabilitate. Vestea buna este ca oricand poate rasari soarele si pe strada ta. Daca esti nesigur intr-o anume situatie, nu te grabi cu deciziile. In acest moment nu este nimic batut in cuie!

Semnificatii suplimentare: ai rabdare si mergi spre implinirea telului tau, adaptarea este cheia succesului, nu te indeparta de la drumul tau, concentreaza-te mai bine pe ceea ce faci.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.