Horoscop TAROT ianuarie 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Luna ianuarie 2023 se anunta una bogata pentru toate zodiile. Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

01 ian. 2023, 10:15
Horoscop TAROT ianuarie 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT lunar. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

HOROSCOP 2023. Zodia care va avea ghinion tot anul, toate îi merg pe dos
Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna ianuarie 2023 se anunta una bogata pentru toate zodiile.
Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop tarot lunar ianuarie 2023 pentru BERBEC
7 de spade, 6 de cupe, Asul de pentagrame

Iti pastrezi relatia ferita de ochii curiosilor. Despre despre tine si despre partenerul tau, nu despre ceilalti. E ceva privat, intim, despre care nu vrei sa stie multa lume. Atentie, insa, sa nu ii creezi partenerului senzatia ca ai ceva de ascuns, ca te feresti sau ca te joci cu el. Vorbeste deschis cu el si lamureste situatia.

Horoscop tarot luna ianuarie 2023 pentru TAUR
5 de spade, 8 de cupe, 5 de cupe

Esti ingrijorat. Ti se pare ca istoria se repeta in viata ta si nu stii cum sa iesi din acest cerc. Pentru a reusi, insa, trebuie sa renunti la drama si sa faci o schimbare in modul in care actionezi. Poti avea alte rezultate doar daca faci alte actiuni. Oricat de mica ar fi aceasta actiune, daca ea genereaza rezultatele nedorite, trebuie sa renunti la ea. Tu detii controlul, deci preia fraiele!

Horoscop 2023 Mihai Voropchievici. Ce zodii au parte de un an nou special

Horoscop tarot lunar ianuarie 2023 pentru GEMENI
8 de cupe, Steaua, 7 de pentagrame

Se anunta o intersectare a drumurilor importante din viata ta. Orice este posibil. Ce alegi? Sa mergi pe acelasi drum sau sa schimbi directia? Poate o cale noua, mai inspirata, chiar daca pare dificila si nerealista ar fi alegerea mai potrivita pentru tine, in acest moment! Ce-ti spune inima? Actioneaza cum iti dicteaza ea si mergi inainte fara regrete si fara sa privesti inapoi.

Horoscop tarot luna ianuarie 2023 pentru RAC
7 de bate, Imparatul, Asul de Cupe

Poate aparea o situatie de rivalitate in relatia de cuplu sau poate la birou. Fii cu ochii pe ceea ce faci si asuma-ti responsabilitatea faptelor tale. Concentreaza-te pe prioritatile tale si urmareste-ti interesul. Rivalii pot fi luati prin surprindere daca iti pastrezi taria de caracter si increderea de sine. Taurii nu pot fi mutate de pe pasunea pe care au decis sa ramana. Lupta pentru ceea ce iti doresti cu adevarat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.