Horoscop TAROT lunar IANUARIE 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

03 ian. 2021, 09:53
Horoscop TAROT lunar IANUARIE 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT lunar IANUARIE 2021.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna IANUARIE 2021 se anunta una bogata pentru toate zodiile.
Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop tarot lunar IANUARIE 2021 pentru BERBEC
Moartea, Carul (Faetonul), 6 de cupe
Viitorul tau se bazeaza pe trecut. Cineva sau ceva pentru care ai sentimente profunde reapare in viata ta. Nu poti fugi, chiar daca iti trezeste amintiri sau sentimente dureroase. Repara ce e de reparat si mergi mai departe. Intreaga energie pentru 2020 depinde de acest l ucru.

Horoscop tarot luna IANUARIE 2021 pentru TAUR
3 de spade, 9 de bate, 7 de bate
Esti intr-un fel de triunghi. Poate amoros, poate la birou, poate in familie. Dar nu te simti bine in el, asa-i? Cam stii ce ai de facut, chiar daca vrei sa crezi ca esti incurcat. Lucrurile pot fi foarte clare daca ai incredere in tine. Fa un pas in spate, analizeaza, actioneaza. Chiar poti iesi castigator din aceasta situatie. Preia initiativa.

Horoscop tarot lunar IANUARIE 2021 pentru GEMENI
Rege de cupe, Indragostitii, 6 de spade
Se anunta o rascruce de drumuri, o decizie importanta in ceea ce priveste viata ta amoroasa. Poate ca ai doi pretendenti si nu stii pe care sa-l alegi, poate ca nu esti sigur de iubirea actualului partener sau poate, pur si simplu, habar nu ai ce iti doresti. Ar fi bine sa te hotarasti! Analizeaza situatia, ia o decizie si angajeaza-te deplin in sustinerea acesteia.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop Mihai Voropchievici ianuarie 2021. Ce zodii au parte de fertilitate și belșug
Horoscop TAROT ZILNIC DUMINICA 3 IANUARIE 2021. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de DUMINICA 3 IANUARIE 2021 pentru fiecare zodie!
Horoscop tarot zilnic BERBEC
3 de spade

Poate ca cineva iti tradeaza increderea sau poate ca ceva se rupe. Emotiile pot fi foarte puternice ai poti avea nevoie de o perioada sa te recuperezi. Dar acest eveniment iti schimba viata total. Un nou tu se naste. O inima puternica (desi strapunsa de trei spade) se va reface rapid, chiar daca acum situatia nu ti se pare deloc roz.

Horoscop tarot zilnic TAUR
Cavalerul de cupe (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza romantismul, sarmul, cavalerul in armura stralucitoare, imaginagia. Telurile tale sunt departe, ai de facut o calatorie fizica sau spirituala. Daca iti apare aceasta carte inversata, ea iti transmite mesajul ca te tine ceva pe loc. E emotie puternica te tine captiv si departe de visurile tale.  Rezolva-le si vei putea merge mai departe puternic si stralucitor precum armura cavalerului.

Horoscop tarot zilnic GEMENI
2 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza indecizia, nehotararea. Ai de luat o decizie grea, dar nu esti in echilibru cu tine. Ai nevoie de timp pentru a te linisti si pentru a putea actiona. Nu te lasa purtat de ego. Pot aparea rivalitati si confliecte care sa nu iti aduca linistea de care ai nevoie pentru a lua hotararea corecta. Dimpotriva!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.