Horoscop Mihai Voropchievici ianuarie 2021. Ce zodii au parte de fertilitate și belșug

Numerologul Mihai Voropchievici a făcut câteva previziuni interesante pentru ianuarie 2021, arâtând ce zodii sunt pe "gheaţă subţire" şi care sunt binecuvântate de rune.

02 ian. 2021, 20:54
Horoscop Mihai Voropchievici ianuarie 2021. Ce zodii au parte de fertilitate și belșug

Horoscop Mihai Voropchievici ianuarie 2021 BERBEC: 

Salt rapid calitativ în existența voastră, dați lovitura și vă îmbogățiți.

Horoscop Mihai Voropchievici ianuarie TAUR: Lună grea, măsurați-vă forțele, dozați-vă puterea pentru că aveți de tras, e o lună complicată și pe latură de sănătate.

Horoscop Mihai Voropchievici ianuarie 2021 GEMENI: Sunt puși pe ceartă, pe harță, o mică bătălie, dar dacă sunteți calmi și liniștiți nu trebuie să vă îngrijorați pentru că veți câștiga sigur.

Semnele anului 2021. Mihai Voropchievici: „Urmează fericire şi bunăstare pentru toţi”

Horoscop Mihai Voropchievici ianuarie 2021 RAC: Poate afla niște adevăruri importante cu marcaj pe viață care îi pot schimba viața sau i-o pot da peste cap pur și simplu.

Horoscop Mihai Voropchievici ianuarie LEU: Cum se termină anul 2020… O lună de călătorii, foarte benefică. Te vei distra-

Horoscop Mihai Voropchievici ianuarie 2021 FECIOARĂ: E pe punctul de a începe o viață nouă, o revigorare pe toate planurile: fizic, psihic, financiar și amoros.

Horoscop Voropchievici ianuarie BALANȚA: Să nu se miște prea tare, să aibă răbdare, să nu forțeze prea tare mâna norocului pentru că toate lucrurile bune vin la cei care au răbdare.

Horoscop Mihai Voropchievici ianuarie SCORPION: Are două variante: ori se mută dintr-o casă, ori își schimbă locul de muncă. Alege din cele două varianta cea mai bună.

Previziuni 2021 Mihai Voropchievici. Primele două luni ale anului 2021 aduc schimbări drastice

Horoscop Mihai Voropchievici ianuarie SĂGETĂTOR: Aveți grijă! Ați mâncat prea mult de sărbători, sunteți pe o pojghiță de gheață, fiți prudenți. Atenție ce faceți cu banii care v-au rămas.

Horoscop Mihai Voropchievici ianuarie CAPRICORN: Să stea acasă în așteptarea unor schimbări importante cât de curând în luna ianuarie.

Horoscop Mihai Voropchievici ianuarie VĂRSĂTOR: Are o lună de mesaje, atenționări, iubire, dragoste, tot ce își doresc ei.

Horoscop Mihai Voropchievici 2021 PEȘTI. Iar o lună bună: fertilitate și belșug. De la începutul anului, visele voastre se împlinesc, ce să vreți mai mult de atât!

Sursa: antena 3