Horoscop TAROT noiembrie 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT noiembrie 2021. Luna se anunta una bogata pentru toate zodiile. Ce mesaje au descifrat specialistii on cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

29 oct. 2021, 10:52
Horoscop TAROT noiembrie 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT noiembrie 2021.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Horoscop 2022. Cele mai norocoase zodii de anul viitor. Lista nu e scurtă deloc!
Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna noiembrie 2021 se anunta una bogata pentru toate zodiile.
Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop TAROT noiembrie 2021 pentru BERBEC
Turnul, Regele de spade, Asul de bate

Cand lucrurile nu merg cum iti doresti, poti resimti o durere scurta si ascutita, de ciuda. Insa, indiferent ce-ti rezerva viata in aceasta luna noiembrie, este indicat sa te concentrezi doar pe lucrurile pozitive. Recunoaste energiile negative din viata ta si elibereaza-te de ele, chiar daca te poate durea putin. E ca si cum ai smulge o tencuiala pentru a putea repara corect o ruptura.

Horoscop lunar NOIEMBRIE 2021. Cum ne pregătesc pentru iarnă evenimentele astrale
Horoscop TAROT noiembrie 2021 pentru TAUR
Justitia, 5 de pentagrame, 8 de pentagrame

Atat timp cat joci corect, cat esti plin de compasiune, poti merge mult mai departe. Iti pot fi confirmate si validate toate sentimentele de nedreptate pe care le-ai trait de-a lungul timpului. Nu uita, insa, ca ceea ce fac altii este problema lor. Karma va avea grija de toti si toate. Tu invata-ti lectiile si mergi mai departe in viata.

Horoscop tarot lunar noiembrie pentru GEMENI
8 de cupe, 10 de cupe, 3 de spade

O relatie din viata ta ajunge intr-un punct hotarator. Nu e chiar ce ai sperat, insa trebuia sa se ajunga si aici. Nu te teme, insa. Ai acum prilejul sa lamuresti o data pentru totdeauna incotro te vei indrepta. Iti vei da seama mai tarziu ca lucrurile au ajuns exact in punctul in care trebuia. Fii mai optimist. Exista pe lume si oameni buni, exista si oameni compatibili cu tine, care doresc sa fie cu tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...
Partenerii noștri