Horoscop TAROT lunar OCTOMBRIE 2020. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT lunar. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

RomaniaTV.net
03 oct. 2020, 09:31
Horoscop TAROT lunar OCTOMBRIE 2020. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna OCTOMBRIE 2020 se anunta una bogata pentru toate zodiile.

Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop tarot lunar OCTOMBRIE pentru BERBEC

Marea preoteasa, Hierofantul (Marele Preot), Asul de pentagrame

Ceea ce conteaza cu adevarat in aceasta luna, cu orice nou inceput sau proiect in care te implici, este sa crezi suta la suta in el. Asul de pentagrame te incurajeaza sa faci miscari noi, nu neaparat radicale sau revolutionare, dar care sa conteze in viitor. Marea preoteasa si Hierofantul (Pustnicul) arata ca standardul acestor preoiecte trebuie sa fie unul cu care sa te simti impacat. Nici prea jos, nici prea sus ca sa nu poti face fata solicitarilor.

Horoscop tarot luna OCTOMBRIE pentru TAUR

6 de spade, Cavalerul de pentagrame, 10 de spade

Cavalerul de pentagrame isi face aparitia atunci cand trebuie sa faci ceva pentru binele tau, chiar si pentru propria protectie.El este un paznic bun, impotriva vibratiilor si intentiilor negative. Foloseste-i energia pentru a pune capat a ceva din viata ta care nu iti mai este folositor si care te seaca de resurse. 10 de spade iti sare si el in ajutor pentru a taia atasamente, iar 6 de spade iti arata ca esti pregatit, dincolo de propriile dubii, sa mergi mai departe. Fa aceasta mutare, fara regrete!

Horoscop tarot lunar OCTOMBRIE pentru GEMENI

Judecata, 7 de cupe, 9 de pentagrame

Daca-l poti visa, il poti avea. Acesta este motto-ul din luna octombrie pentru tine. Esti o putere creatoare si ai darul de transforma in realitate ceea ce-ti doreti. Judecata iti pune talentele si puterea intr-o noua lumina si te solicita sa profiti de ele la maximum. 7 de cupe iti arata ca exista si alte strategii pe care le poti aplica pentru a obtine ceea ce-ti doresti. 9 de pentagrame iti arata ca toate eforturile tale vor aduce, in timp, rezultatele pe care le visezi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.