Horoscop TAROT mai 2021. Luna mai 2021 se anunta una bogata pentru toate zodiile. Mesajul cartilor de tarot

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea.

01 mai 2021, 13:29
Horoscop TAROT mai 2021. Luna mai 2021 se anunta una bogata pentru toate zodiile. Mesajul cartilor de tarot

Horoscop TAROT mai 2021. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna mai 2021 se anunta una bogata pentru toate zodiile.
Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop TAROT mai 2021 pentru BERBEC
Valetul de pentagrame, 3 de bate, Roata norocului

Ai oportunitatea de a invata ceva nou, de a-ti imbunatati situatia, deci spune DA educatiei. 3 de bate iti aduce oportunitatea de a cunoaste pe cineva care sa te si ajute sa evoluezi. Fii deschis. Valentul de pentagrame este cartea studentului. Ea iti aduce mesajul ca trebuie sa fii mai concentrat pe invatatura. Roata norocului aduce ideea schimbarii. Daca investesti in educatie, iti asiguri un viitor prosper.

Horoscop TAROT mai 2021 pentru TAUR
Valetul de bate, Regele de bate, 10 de cupe

Dragostea pluteste in aer. 10 de cupe, cartea lui Cupidon te anunta ca urmeaza ceva romantic. O promisiune, un angajament, o relatie noua. Valetul si Regele de bate vin sa-ti arate ca, daca esti singur, un semn de foc (Leu, Berbec, Sagetator) te asteapa undeva. Daca nu esti singur, mesajul este ca ai nevoie de mai multa aventura in cupul. Exploreaza cu partenerul alte locuri, alte optiuni.

Horoscop lunar MAI 2021. Ce luna puternica, multe zodii au noroc pe toate planurile
Horoscop TAROT mai 2021 pentru GEMENI
Marea Preoteasa, 4 de bate, Marele Preot

Iti refaci planul de actiune. 4 de bate vine sa iti arate ca, pentru a progresa, ai nevoie de actiune si ambitie. Marele preot iti ofera si un indiciu: credinta. Angajeaza-te doar in proiecte in care crezi cu tarie, ai incredere ca totul este posibil, iar ceea ce se intampla se aliniaza credintelor si valorilor tale etice si morale. Te simti schimbat si ai nevoie de noi perspective. Deseneaza-ti noua harta si mergi spre ceea ce iti doresti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.