Horoscop lunar MAI 2021. Ce luna puternica, multe zodii au noroc pe toate planurile

Luna mai iti favorizeaza noi planuri, orice planifici acum se va implementa cu usurinta si vei simti satisfactie suplimentara.

01 mai 2021, 13:14
Horoscop lunar MAI 2021. Ce luna puternica, multe zodii au noroc pe toate planurile

Horoscop lunar MAI 2021

, o luna de la care te poti astepta la multe evenimente gratie intensitatii astrale puternice. Ce ne aduce aceasta luna? Mai multa flexibilitate, mai multa analiza a propriei vieti, pentru a afla ce este cu adevarat important. Afla in continuare ce aduce luna mai 2021.

Iata mesajul lunii MAI 2021 pentru fiecare zodie:
BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Luna mai iti da ocazia de introspectie ca sa iti poti intelege sentimentele. Tu esti unul din acei oameni care se misca rapid si dinamic spre o directie specifica dar chiar si tu uneori ai nevoie sa incetinesti si sa o iei pe indelete. Trebuie sa iti pui niste intrebari importante acum. Esti fericit si satisfacut ? Te simti cu adevarat bine ? Poti sa afirmi cu onestitate ca iti simti si respecti trairile?

Nu te teme sa iti raspunzi chiar daca nu iti place mereu raspunsul. Doar asa te poti apropia de tine si poti face pasi noi necesari pentru progresul si fericirea ta. Daca te simti bine in tine, vei emana farmecul care te ajuta sa iti demonstrezi abilitatile si sa iti descoperi noi provocari. Oricare ar fi provocarea pentru tine, o vei gasi. Luna mai iti favorizeaza noi planuri, orice planifici acum se va implementa cu usurinta si vei simti satisfactie suplimentara.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)
In luna mai instinctele iti vor fi asa de puternice incat te pot scoate din bucluc de mai multe ori. Foloseste-le ca pe o arma in situatii complicate in care logica nu te prea ajuta. Mai mult, inspiratia iti va fi necesara ca sa iei deciziile potrivite in aspecte ce tin de planurile tale personale sau profesionale pe care le vei putea sustine si promova in cel mai bun mod posibil.

Cu cat vei gestiona mai bine acum lucrurile, cu atat va fi mai usor fluxul in viitor. Oportunitati neasteptate pot aparea care te ajuta sa iti promovezi cariera sau sa reinvii un aspect care pare de mare importanta pentru tine. Spre finele lunii, evita sa fii spontan in termeni de munca si relatii. Fii cat se poate de clar cu oamenii cu care socializezi ca sa eviti confuzia si rasturnarile de situatie cauzate de o comunicare defectuoasa.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Luna mai iti incepe cu optimism si vesti bune si vei fi in stare sa planifici mai multe miscari active benefice. Acum poti pune bazele unor noi fundatii unde este necesar si sa iei decizii drastice care sa iti defineaza cursul vietii personale. Acum e timpul sa iti explici viziunile, sa iti setezi granitele si sa cooperezi cu oamenii din preajma ta, nu sa ii sari sau subminezi. Asta iti va asigura o stare interioara de serenitate si o dispozitie mai usoara care sa iti permita sa petreci timp in activitati mai creative.

Dupa mijlocul lunii trebuie sa fii mai precaut si rezervat. Planetele iti pot aduce confuzie, deci controleaza ce spui si nu te implica in situatii ce nu te privesc direct. Ceva la care lucrezi ar trebui sa se finalizeze in aceasta luna. Graba poate strica treaba insa. Fii atent la relatiile de familie ca sa echilibrezi atmosfera si sa stergi orice tensiuni.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop lunar MAI 2021. Mai multa comunicare

Iata horoscop lunar dragoste MAI 2021. Ultima luna de primavara incepe in note pozitive, chiar daca vom avea doua planete retrograde. Daca luna aprilie Soarele si Mercur s-au intalnit in Taur, in luna mai isi dau mana in Gemeni. Se imbunatatesc comunicarea si profunzimea relatiilor.

Horoscop lunar DRAGOSTE mai 2021 pentru BERBEC
O luna in care vei fi foarte solicitat la locul de munca si risti sa iti neglijezi partenerul de cuplu. Dincolo de faptul ca persoana iubita iti reproseaza lipsa de interes pentru casa, nici tu nu te simti bine stiind ca te indepartezi usor-usor de  viata de famililie. Fii mai comunicativ si concentreaza-te si pe viata de familie.

Horoscop mai 2021. Mercur conjunct cu Venus, relaţiile au un ritm „şcolăresc”
Horoscop lunar DRAGOSTE mai 2021 pentru TAUR
Ai o stare de dispozitie buna si devii increzator si senzual. Daca esti singur, aceasta atitudine iti va prinde foarte bine. Sunt sanse sa incepi o relatie solida, cu o fundatie bazata pe sentimente profunde si proiecte viitoare comune. Daca esti deja intr-o relatie, pastreaza echilibrul intre viata profesionala si cea personala. Nu dedica prea mult timp uneia, in defavoarea celelilalte. Nu sunt excluse cateva tensiuni cauzate de neintelegerile pe partea de comunicare. Alege-ti cu grija cuvintele, pentru a nu da starul unor conflicte inutile.

Horoscop lunar DRAGOSTE mai 2021 pentru GEMENI
O luna pozitiva si satisfacatoare in ceea ce priveste viata amoroasa. Te bucuri de sarm si erotism, si poti atrage o multime de oameni interesanti in jurul tau. Joaca-te cu flirtul, fara sa promiti mai mult decat poti onora. Iti va face bine pentru ego si incredere de sine. Daca esti implicat intr-o relatie, atentie la comunicare. Pot aparea neintelegeri si tensiuni spre mijlocul saptamanii. Cheia sunt calmul si diplomatia. Cu cat eviti mai mult conflictele, cu atat ele se vor detensiona rapid, pentru ca nu vin din chestiuni serioase.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop Urania 1-7 mai 2021. Intrarea planetei Mercur în Gemeni va genera schimbări importante pentru toate semnele zodiacale