Horoscop TAROT octombrie 2022. Mesajul cărţilor de tarot pentru toate zodiile

Dragostea pluteste in aer. 10 de cupe, cartea lui Cupidon te anunta ca urmeaza ceva romantic. O promisiune, un angajament, o relatie noua.

02 oct. 2022, 14:54
Horoscop TAROT octombrie 2022. Mesajul cărţilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT octombrie 2022. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Horoscop octombrie 2022. Bani, carieră, sănătate, dragoste. Cum s-au aliniat planetele pentru fiecare zodie

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Luna octombrie 2022 se anunta una bogata pentru toate zodiile.
Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop tarot lunar octombrie pentru BERBEC
Valetul de pentagrame, 3 de bate, Roata norocului

Ai oportunitatea de a invata ceva nou, de a-ti imbunatati situatia, deci spune DA educatiei. 3 de bate iti aduce oportunitatea de a cunoaste pe cineva care sa te si ajute sa evoluezi. Fii deschis. Valentul de pentagrame este cartea studentului. Ea iti aduce mesajul ca trebuie sa fii mai concentrat pe invatatura. Roata norocului aduce ideea schimbarii. Daca investesti in educatie, iti asiguri un viitor prosper.

Horoscop tarot luna octombrie pentru TAUR
Valetul de bate, Regele de bate, 10 de cupe

Dragostea pluteste in aer. 10 de cupe, cartea lui Cupidon te anunta ca urmeaza ceva romantic. O promisiune, un angajament, o relatie noua. Valetul si Regele de bate vin sa-ti arate ca, daca esti singur, un semn de foc (Leu, Berbec, Sagetator) te asteapa undeva. Daca nu esti singur, mesajul este ca ai nevoie de mai multa aventura in cupul. Exploreaza cu partenerul alte locuri, alte optiuni.

Horoscop octombrie 2022: Pavel Globa anunţă o perioadă de prosperitate pentru 3 zodii

Horoscop tarot lunar octombrie pentru GEMENI
Marea Preoteasa, 4 de bate, Marele Preot

Iti refaci planul de actiune. 4 de bate vine sa iti arate ca, pentru a progresa, ai nevoie de actiune si ambitie. Marele preot iti ofera si un indiciu: credinta. Angajeaza-te doar in proiecte in care crezi cu tarie, ai incredere ca totul este posibil, iar ceea ce se intampla se aliniaza credintelor si valorilor tale etice si morale. Te simti schimbat si ai nevoie de noi perspective. Deseneaza-ti noua harta si mergi spre ceea ce iti doresti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.